Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

U nekoliko mjeseci izgubila i majku i oca: 'Prošla sam sve'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Otvoreno progovorila

Izvor: Instagram

Britanska manekenka Demi Rose prošla je nezamislivu 'noćnu moru' i tragediju od koje se vjerojatno nikada neće oporaviti. Naime, ova je 24-godišnjakinja u roku od nekoliko mjeseci izgubila - i majku i oca, a o svemu je sada otvoreno progovorila u intervjuu za podkast Pretty Little Thing.

Naime, prisjetila se manekenka, njezin je otac Barrie Mawby bitku s karcinomom izgubio u listopadu 2018. godine, a samo sedam mjeseci kasnije preminula je i njezina majka Christine. Unatoč boli koju još uvijek proživljava, Demi je odlučila otvoriti dušu o tragičnoj životnoj situaciji u kojoj se našla, a sve kako bi pomogla drugima koji se bore sa smrću bližnjih. 'Izgubila sam oba roditelja, tatu zbog karcinoma, a mamu zbog želučane infekcije.

Osim toga, doživjela je srčani udar koji je izazvao moždani udar kada sam imala 17 godina, zbog toga sam se godinama brinula o njoj', rekla je Britanka i dodala: 'Sve me to natjeralo da brzo odrastem, ali i postanem mnogo snažnija. I važno mi je da uspijem inspirirati ljude govoreći o žalovanju, da se uspiju povezati i da mogu to malo bolje shvatiti. Prošla sam kroz toliko toga, zato sada mogu pričati o tome. Imam osjećaj kao da me ništa više ne može 'dodirnuti', ništa me ne može prisiliti da se osjećam na određen način - prošla sam sve', zaključuje Demi.

Izvor: Instagram

Tagovi