Glazbenik jedinstvenog izričaja kojemu je popularnost u velikom usponu, 34-godišnji Vojko Vrućina poznatiji i kao Vojko V, publiku osvaja svojim duhovitim i provokativnim hip-hop pjesmama, ali ovaj put je pažnju privukao fotografijom koju je objavio na Instagramu. Iako o svom privatnom životu ne voli govoriti puno, reper je po prvi put na toj društvenoj mreži otkrio kako izgleda njegova supruga Anđela. Mnogi su ostali 'paf' zbog njene ljepote, pitajući se zašto se Vojko nije prije 'pohvalio' njome.

 Autor hita 'Kako to' na fotografiji je pozirao sa suprugom, a u opisu je kratko napisao: 'Žena, dica, bušilica'. Zadivljeni fanovi uputili su Anđeli brojne komplimente, od kojih su neki bili u humorističnom tonu tipičnom za Vojkove pjesme, a njezinoj ljepoti divila se i RTL-ova voditeljica Marijana Batinić koja je komentirala: 'Zgodna žena'. 'Zgodna ka šarafciger', nadovezali su se fanovi, 'lipa je', 'ne zna se tko je ljepši', 'tko ti je ta mala, gade?', 'i nju si kupio u Bauhausu?'...


Splićanin koji je prošle godine osvojio tri Porina, pravog imena Andrija Vujević, sa suprugom, koja je odgajateljica u vrtiću, ima dvogodišnjeg sina Petra. Jednom je javno progovorio o tome kako ga je očinstvo promijenilo. 'Očinstvo me promijenilo u smislu da sam se navikao živjeti s puno više odgovornosti nego prije. Supruga mi kaže da sam dobar otac, igram se s malim i pomažem u svemu koliko god sam u mogućnosti. Ima puno vrijednosti koje bih htio prenijeti sinu, ali je najbitnija od tih vrijednosti osjećaj za samostalnost. Naježim se vidjeti da ima ljudi koji s 30 godina još uvijek žive s roditeljima', kazao je reper koji je sa svojom boljom polovicom u braku već skoro četiri godine.