Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bojana Gregorić Vejzović: 'Navodno imaju samo gripu'

Autor A.S.
Autor A.S.

O suprugovoj i kćerinoj bolesti

Izvor: Instagram

'Mi slušamo glazbu. Navodno njih dvoje imaju samo gripu', našalila se glumica Bojana Gregorić Vejzović uz video koji je objavila na svom Instagramu. Snimila je kći, devetogodišnju Zoe, i supruga Enesa koji, kako je rekla sama, boluju od grupe. Da se zaključiti kako je Bojana insinuirala na korona virus koji je proharao svijetom, no na svu sreću u Hrvatskoj nije zabilježen niti jedan slučaj pa je i teško moguće da ju glumac i njegova kći imaju. 

Pogledajte

00:13
Bojana Gregorić Vejzović
Bojana Gregorić Vejzović
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

'Kako vi provodite popodne?', naposljetku je upitala glumica kojoj prema svemu sudeći, njihova gripa najteže pada. Ipak, prema Zoeinom i Eneseovom izrazu lica da se zaključiti kako ni njima nije lako - zasigurno je temperatura učinila svoje. Glumica inače često zna obožavatelje razveseliti kako svojim smislom za humor tako i smiješnim situacijama koje bilježi.

Pogledajte

00:03
Bojana Gregorić Vejzović
Bojana Gregorić Vejzović
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Inače, u 13-godišnjem braku glumački par dobio je dvoje djece, 13-godišnjeg Raula i Zoe. U jednom od razgovora za Story.hr Bojana je priznala kako Enes uvijek preuzima pola kućnih i roditeljskih obaveza. 'Ne mogu reći da imam recept za uspješan brak, ali potrebno je što više ljubavi. Moj su savjet razumijevanje, tolerancija i iskrenost, iskrenost prije svega', priznala nam je jednom prilikom.

loader