Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje je i što radi Eduardo Da Silva danas

Samo u magazinu Story

  Izvor: Instagram

Kada je 2007. potpisao ugovor s jednim od najboljih svjetskih klubova, londonskim Arsenalom, Eduardo da Silva, Brazilac s hrvatskom putovnicom, slovio je za jednog od najperspektivnijih domaćih igrača. Gotovo identičnu histeriju koja se danas stvara oko Luke Modrića tada je i sam osjetio, što i ne čudi jer je bio najbolji strijelac Hrvatske nogometne lige. Poziv britanskog prvoligaša koji mu je, kako su nagađali mediji na Otoku, ponudio iznos između sedam i pol i deset milijuna eura, bio je ostvarenje dječačkog sna. Sna koji se prije točno dvanaest godina, 23. veljače 2008., zbog ozljede pretvorio u najveću noćnu moru i izbacio ga s tračnica.

Eduardo je posljednjih godinu dana uglavnom proveo u rodnom Riju, gdje liječi tetivu i napokon kvalitetno provodi vrijeme s obitelji, suprugom i djecom, 14-godišnjom Lorenom i devetogodišnjim Matheusom.
- Uživao sam s obitelji kojoj sam posvetio vrijeme. Nakon što sam zaliječio ozljedu, trenirao sam tri puta tjedno i dva dana u tjednu igrao nogomet s dečkima u kvartu. To su mi bile jedine, nazovimo ih tako, nogometne obveze. Ostatak sam dana provodio s obitelji. Nije bilo okupljanja po hotelima, odlaska u osamu prije utakmica, putovanja... Kad si u profesionalnom režimu, imaš vrlo malo slobodnog vremena, možda sat-dva dnevno. To mi je bilo premalo, uvijek mi je nedostajalo vremena za obitelj - otkrio je potkraj prošle godine u razgovoru za Sportske novosti.

Sve o današnjem životu Eduarda Da Silve pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede, 26. veljače 2020. godine.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image