Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Poznata Hrvatica iz Milana: 'Kao da je apokalipsa. Pale sam na svijetu'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Izvijestila je

Izvor: Instagram

U glavnom gradu talijanske regije Lombardije, Milanu situacija je napeta zbog širenja koronavirusa, a grad se pretvara u apokaliptičnu pustoš na ulicama i u trgovinama. Pokazuju to fotografije koje je na svom Instagramu objavio bivši makarski top model, 30-godišnja Kristina Šalinović, koja radi kao kolorista u Milanu te kao tehničar za frizersku tvrtku Artego.

Izvor: Instagram screenshot

 U središtu grada, doduše, rade restorani i kafići, ali je na ulicama puno manji broj ljudi. 'Kao Pale sam na svijetu', komentirala je ulice Milana te se upitala je li došla apokalipsa. Snimila je prazne police trgovina jer su Talijani pokupovali u velikim količinama meso, vodu, tjesteninu, konzerve, toaletni papir i štošta. . Radi prevencije zatvoreni su vrtići, muzeji, kafići, crkve, ali normalno vozi javni prijevoz. Svi su, napisala je, u velikoj panici no nije toliko strah.

Izvor: Instagram screenshot

  'Ovo postaje smiješno', komentirala je. Podsjetimo, Kristina je bila na listi top 30 najtraženijih modela svijeta, snimila je desetak editoriala i naslovnicu za Vogue, surađivala s Karlom Lagerfeldom, Marcom Jacobsom, Jean Paul Gaultierom... Prethodno je imala frizerski salon u Zagrebu jer je završila trogodišnju školu za frizere te tečajeve za kozmetičarku i vizažisticu. Odustala je od modnog svijeta nakon što je završila na snimanju gdje je atmosfera bila kao u softpornu, što je čvrsto odbila.

Izvor: Instagram screenshot

Najčitanije

Najnovije

loader