Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zoran Šprajc o tajni svog oporavka

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Ne krije

Izvor: Instagram

Omiljeni urednik i voditelj RTL-ovog 'Direkta', 51-godišnji Zoran Šprajc još se oporavlja od infarkta koji ga je zadesio krajem studenog prošle godine. Nakon ugrađenog stenta nalazi se na kućnoj njezi dok ga kolegica Mojmira Pastorčić mijenja u 'Direktu'. Osim što lagano vježba u teretani i odlazi u šetnje sa svojim psom, Zoran za svoj oporavak ima još jedan tajni sastojak koji je upravo otkrio svojim pratiteljima na Instagramu.

 'Doktor je rekao da jedem više plave ribe, a meni ne treba dvaput reć pa sam odmah otišao do Dolca. Nema u gradu boljih srdela, a gospođu Katu koja ih priprema rijetko ćete vidjeti pa evo da je vidite', napisao je dobro raspoloženi voditelj u opisu fotografije na kojoj je prigrlio gospođu koja ga snabdijeva plavom ribom bogatom omega 3 masnim kiselinama. Zoranovi fanovi pozdravili su njegovu brigu za zdravlje i poželjeli mu što skoriji povratak na male ekrane.

'Uz taj veseli osmijeh i srdele moraju biti ukusne!', pisali su mu, 'brzi oporavak i brzi povratak u Direkt jer bez tebe smo izgubljeni. Sretno i vrati nam se', 'kad ćete više početi raditi?'...

 Podsjetimo, voditelj je nedavno za svoje šetnje sa psom nabavio aparat koji mjeri broj pređenih kilometara, o čemu se i našalio. 'Rezultat koji vidite baš po ničemu nije spektakularan, ali smisao fotke nije da se hvalim brojem prošetanih kilometara nego da se vidi kako sam ušao u društvo ozbiljnih 'health smartwatch' šminkera. Jer čemu pare, koraci ili kilometri ako ih ne možeš pokazati', poručio je na instagramu i u svom prepoznatljivom stilu ironično komentirao slučajeve poznatih Hrvata i političara za koje je otkriveno da su članovi tajnog masonskog društva.

 'Ubuduće će me dakle kroz život voditi pametni sat, izbor je pao na ovaj, prije svega jer mu baterija traje duže od života, bilježi i broj preostalih vlasi, a s njim čak i priložena ruka slona izgleda koliko toliko elegantno. Inače neka vas ne zbunjuje što sat nosim na desnoj ruci, to je tajni znak pripadnosti jednoj tajnoj organizaciji, al toliko je tajna da ne znam ni ja koja je'.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader