Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

HRT-ova voditeljica zbog Doris Pinčić Rogoznice morala na bolovanje?

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Mediji pišu

Izvor: Instagram

Iako je u posljednje četiri godine bila zaštitno lice jedne od najdugovječnijih emisija HRT-a, 'Dobro jutro, Hrvatska', Ljiljani Vinković voditeljski je angažman u tom projektu preko noći otkazan početkom veljače kada je 31-godišnja Doris Pinčić Rogoznica došla na mjesto voditeljice te emisije, javlja Slobodna Dalmacija. Ista sudbina zadesila je još jednu voditeljicu te emisije, Ivanu Vilović, no odluka šefova HRT-a najteže je pogodila Ljiljanu koja je zbog stresa navodno morala uzeti tjedan dana bolovanja, prenosi spomenuti medij.

Izvor: Story

Kako navodi domaći medij, kao dugogodišnjoj stalnoj zaposlenici Hrvatske televizije, iza koje ostaje mnogo zahtjevnih projekata koje je napravila, nagla promjena radnog mjesta i marginaliziranje njezinih voditeljskih dužnosti ostavilo je posljedice na Ljiljanino zdravlje. Odjel komunikacija HRT-a povodom toga izdao je priopćenje, u kojem nisu potvrdili je li voditeljica zaista uzela bolovanje nakon smjene. 'Ljiljana Vinković i dalje ostaje u sustavu emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', gdje će četvrtkom voditi rubriku 'Stranci u Hrvatskoj', a petkom će biti suvoditeljica u emisiji 'Dobar dan, Hrvatska'. Uz to, Ljiljana Vinković nastavit će raditi u svojem matičnom odjelu 'Glazbeni sadržaji HTV', napisali su u priopćenju. Ljiljana nije željela komentirati u kojoj je mjeri zadovoljna s ovim rješenjem svog radnog odnosa.

Izvor: Story

Ni samim zaposlenicima HRT-a nije jasno zašto su Ljiljanu zamijenili s Doris. 'Pa sjetimo se samo kad su 'Dobro jutro' vodili Željka Fattorini i Drago Celizić. S guštom smo ih gledali. A bili su u godinama. Za Ljiljanu Vinković mogu reći kako je prava dama, oduvijek je krasi savršena dikcija i toplina. Nikad nije iritantna pred kamerama, štoviše, tim toplim osmijehom šalje pozitivnu energiju i uvuče se gledateljima pod kožu. Kućanice i umirovljenici naprosto je obožavaju i jako im nedostaje na televiziji. Godine ne smiju biti nikakav kriterij', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju zaposlenica HRT-a koja je htjela ostati anonimna.

Najčitanije

Najnovije

loader