Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NADAHNUTI ZAJEDNIČKIM PRIJATELJEM Brad i Jenn izabrali ime za djevojčicu

Autor I.G.
Autor I.G.

Malena bi se uskoro trebala pridružiti ostatku obitelji

Izvor: Profimedia

Iako nijedno od njih dvoje još nije službeno potvrdilo vezu, glasine o pomirenju i obnavljanju romanse između bivših supružnika, 56-godišnjeg Brada Pitta i 51-godišnje Jennifer Aniston, ne prestaju dobivati nove nastavke i zaplete. Onaj posljednji, prema pisanjima američkog magazina Life & Style, govori kako par, za kojeg se nedavno pisalo da očekuje djevojčicu, već ima i ime za malenu, a za sve je zaslužan njihov dobar prijatelj, 58-godišnji George Clooney.

Brad Pitt Izvor: Profimedia

Nadahnuti zajedničkim prijateljem, Georgeom Clooneyjem, Brad i Jenn su malenoj odlučili dati ime Georgia

 'Osnivanje obitelji oduvijek je bila njihova velika želja, a sada ne mogu dočekati za dovedu svoje malo čudo kući', započeo je izvor za spomenuti magazin te potom otkrio kako je par već izabrao ime za djevojčicu koju su navodno posvojili. 'Nadahnuti zajedničkim prijateljem, Georgeom Clooneyjem, koji je odigrao jednu od glavnih uloga u njihovom pomirenju, Brad i Jenn su malenoj odlučili dati ime Georgia', objasnio je izvor za Life & Style.

Brad Pitt Izvor: Profimedia


Također, američki magazin navodi i kako bivši supružnici trenutno rješavaju papirologiju vezanu za posvojenje, a glumica je navodno već i krenula s kupovinom opreme za djevojčicu. Međutim, unatoč tvrdnjama izvora, ni Brad ni Jennifer još nisu komentirali navodno posvojenje djevojčice kao ni cijelu priču o njihovom pomirenju.

Najčitanije

Najnovije

loader