Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

PAST ĆE I TUŽBA Manekenki zbog tetovaže prijeti sljepoća

Autor N.R.
Autor N.R.

Tattoo majstor se ne osjeća krivim

Izvor: Instagram

Strani mediji su se raspisali o nemilosrdnom događaju koji je zadesio poljsku manekenku Aleksandru Sadowsku. Naime, ova je 25-godišnjakinja svoju popularnost na društvenim mrežama kad je jednom prilikom tetovirala bjeloočnice.

Narančasta kosa i pjegice itekako podsjećaju na Pipi Dugu Čarapu, no u potpunosti crne oči, pomalo su zastrašujuće. Dok je na početku uživala u transformaciji, izgleda da ju je ova odluka ipak koštala zdravlja. Naime, dijagnosticirana joj je sljepoća jednog oka, dok joj prijeti apsolutni gubitak vida.

Komplikacije su započele onog trenutka kad je prvi put osjetila bol u oku. Tattoo majstor koji joj je ovo i napravio, savjetovao joj je da popije tabletu protiv bolova i da bi sve trebalo biti u redu. Ipak, bol se nije smanjivala, a manekenka je polako počela gubiti vid. Sada je samo pitanje vremena kada će vid izgubiti u potpunosti.

Evidentne pogreške koje je majstor učinio, a to uključuje korištenje tinte za kožu koja nije namijenjena za oči, uskoro će biti sankcionirane. Aleksandra je odlučila podići tužbu, dok se tattoo majstor i dalje ne smatra krivim. Kako pišu mediji, ovo je veliki problem, zbog kojeg bi čak mogao dobiti zatvorsku kaznu.

Najčitanije

Najnovije

loader