Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Sedam dana nakon premijere serije na kojoj je radila, počinila samoubojstvo

Autor N.R.
Autor N.R.

Imala je samo 28 godina

Izvor: Instagram

Camila Maria Concepcion je latinoamerička scenaristica i aktivistica koja je do prije tjedan dana aktivno sudjelovala u stvaranju serije 'Gentefied', koja je napokon dostupna na Netflixu. Ubrzo nakon premijere, ova 28-godišnja transrodna aktivistica si je odlučila oduzeti život. 

'Slomljeni smo nakon smrti Camile Conception. Bila je zaposlena kao asistentica scenarista na Gentefiedu, no brzo je postala naša sestra, scenaristica i prijateljica. Napisala je s kolegom epizodu Protest Tacos, oduševili su nas njen talent i jedinstven glas. Definitivno je bila snažna sila te smo rastuženi gubitkom jedne od najsjajnijih zvijezda', javili su članovi ekipe serije Gentefied. 

Uz njezine kolege, shrvani su i obožavatelji, koji joj ostavljaju poruke na društvenim mrežama. 'Slomljena sam. Počivaj u miru, ti prekrasna dušo', 'ovo je jako tužno, nisi trebala otići na ovakav način', 'već mi nedostaješ', samo su neki od komentara. Njezini bližnji nikada nisu skrivali koliko im je uljepšavala svaki dan. 'Ona je bila svjetlost u ovom mračnom svijetu', opisala ju jedna od bliskih kolegica.

Najčitanije

Najnovije

loader