Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrivene posljednje riječi Amy Winehouse

Razgovarala je s njom večer prije smrti

 Izvor: Story

Pjevačicu Amy Winehouse koju su droga i alkohol odveli u preranu smrt sa samo 27 godina, prema pisanju Mirrora večer prije smrti posjetila je doktorica, kojoj se Amy povjerila. Pjevačica se prije smrti počela ponovno opijati, a umrla je u svojoj kući u Camdenu u sjevernom Londonu od otrovanja alkoholom, poslije višegodišnje borbe s ovisnošću.

 Izvor: Story

Liječnica Christina Romete razgovarala je s Amy večer prije nego što je pjevačica umrla i otkrila je kako joj je priznala da je počela ponovno piti nakon duljeg razdoblja apstinencije. Navodno je prihvatila ozbiljnost svog stanja i hladno rekla liječnici. 'Ne želim umrijeti.' Dr. Romete joj je prepisala lijek Librium, koji joj je trebao pomoći da se lakše nosi sa simptomima odvikavanja od alkohola.

Međutim, usprkos svojoj slabosti Amy je odbila bilo kakvu psihološku pomoć jer se, tvrdila je liječnica na sudu, bojala da će to loše utjecati na njenu kreativnost. Dr. Romete je rekla da je ona bila jedna od najinteligentnijih mladih žena koje je srela i bila je odlučna sve napraviti kako treba, uključujući i terapiju. Opisujući stanje u kojem je pjevačica bila večer prije nego što je umrla, rekla je da je djelovala 'smireno i kao da je osjećala neku krivnju. Bila je pripita, ali u stanju razgovarati'.

 Izvor: Story

  Ona je rekla i kako joj je Amy priznala da je ponovno počela piti 20. srpnja, samo tri dana prije nego što je umrla. Autorica pjesme 'Back to Black' joj nije znala odgovoriti na pitanje planira li ponovno prestati s opijanjem. 'Savjeti koje sam davala Amy tijekom dugog razdoblja bili su i u pisanoj i u govornoj formi. Govorila sam joj o svim učincima koje alkohol ima na sustav, uključujući i respiratornu depresiju i smrt, srčane probleme, probleme s plodnošću i jetrom', dodala je liječnica.

 Izvor: Story


Podsjećamo, policajci su u Amynoj kući pronašli tri prazne boce votke, a tijekom istrage zaključeno je da je umrla 'slučajnim trovanjem alkoholom'. Na sudu je rečeno da je imala 416 miligrama alkohola na 100 mililitara krvi, a već 350 miligrama se smatra fatalnom količinom. Tijelo pjevačice pronašao je Andrew Morris, član osiguranja koji živi u kući. Rekao je da je svoju posljednju večer provela u svojoj spavaćoj sobi, gledajući televiziju i slušajući glazbu. On ju je došao provjeriti u 15 sati sljedećeg dana i vidio je da ne diše i nema puls.

Tagovi

Magazin

Royals