Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Vranješ odgovorio Karleuši: 'Ne smiješ me tužiti jer znaš da je sve istina'

Autor M.A.
Autor M.A.

Situacija na sudu dovedena je do usijanja

Izvor: Instagram

Iako je od kraja navodne tajne veze 41-godišnje folk pjevačice Jelene Karleuša i 31-godišnjeg srpskog nogometaša Ognjena Vranješa proteklo nešto više od godinu dana, medijska bura i dalje ne prestaje. Inače, cijela situacija je kulminirala kada su u javnost izašle poruke koje je par navodno razmjenjivao, kao i njezine eksplicitne fotografije koje je sportaš proslijedio medijima. Iako je pjevačica uporno tvrdila da je žrtva fotomontaže, jučer je na Višem sudu u Beogradu promijenila priču te ipak na koncu priznala da je na fotografijama ona, ali tvrdi da su nastale bez njezina pristanka. Naravno, o cijelom skandalu ponovno se očitovao i sam Ognjen, prenosi Informer.

Ne smije me tužiti jer zna da je sve istina! Ni jednu tužbu nisam dobio od nje

 'Ne smije me tužiti jer zna da je sve istina! Ni jednu tužbu nisam dobio od nje', poručio je nogometaš za istoimeni tabloid, a to je potvrdio i njegov odvjetnik, Branislav Bogdanović. 'Jelena nije tužila Ognjena. On nije obuhvaćen niti jednom tužbom od onih 120 koje je podnijela. U video poruci koju je objavila na Instagramu rekla je da je moj klijent tužen, ali to nije točno. Pretpostavljam da je odustala jer ni nema razloga tužiti', otkrio je odvjetnik.

Podsjetimo, Jelena je u veljači prošle godine snimila spomenutu video poruku u kojoj je rekla da je tužila medije, ali i sportaša. 'Ispred mene stoje potpisana pravna punomoć za 120 tužbi koje sam podnijela zbog strašne, neljudske medijske antikampanje i linča. Tužena je i osoba po imenu Ognjen Vranješ. Linč i dalje traje, a ja imam dvije opcije, ili da se borim protiv svih koji mi žele zlo ili da postanem žrtva. Mislim da je svima jasno što sam izabrala. Sav novac koji budem dobila od tužbi, pored novca koji suprug i ja godinama dajemo u humanitarne svrhe, javno ću pokloniti najugroženijim grupama u Srbiji', poručila je tada folk-pjevačica, ali čini se kako je navodnom bivšem ljubavniku ipak oprostila što je u javnost procurio njezine fotografije.

Najčitanije

Najnovije

loader