Princ Harry je prije braka s Meghan Markle imao nekoliko djevojaka, od kojih javnost najviše pamti 34-godišnju Chelsy Davy s kojom je bio u najdužoj i najozbiljnijoj vezi. Iako je par prekinuo još 2009. godine, britanski mediji nisu odustali od njezinog privatnog života pa tako svaku novost dijele s javnosti, što ni ona sama ne skriva. Tako je u svom posljednjem razgovoru za magazin 'Tatler' potvrdila da ponovno ljubi.

Chelsy Davy je omiljena bivša djevojka princa Harryja
Profimedia 

Nakon što je 2018. ljubila Jamesa Marshalla, s kojim je i u javnosti razmjenjivala nježnosti, sada je otkrila kako je riječ o misterioznom muškarcu koji ju je, kako kaže, u potpunosti osvojio. 'Da, postoji netko u mom životu. S obzirom na to da je sve poprilično novo, ne bih iznosila detalje', kratko je rekla i istaknula da je trenutno jako sretna.

Stvarno ne bih htjela komentirati njihovu situaciju. Ja sam jako sretna i to mi je najbitnije

Kada su je pitali što misli o trenutnoj situaciji u kojoj su se našli njezin bivši partner princ Harry i Meghan, bila je vrlo kratka. 'Stvarno ne bih htjela komentirati njihovu situaciju. Ja sam jako sretna i to mi je najbitnije. Uzbuđena sam zbog svega što me čeka i sada napokon mogu reći da je sve kako treba biti', iskrena je bila dizajnerica nakita Chelsy.

Chelsy Davy je bivša djevojka princa Harryja
Profimedia 

Unatoč tome što su neki mediji pisali kako je veza između 34-godišnjakinje i princa Harryja završila negativno, oni su to opovrgnuli onda kad se ona, uz još jednu njegovu bivšu Cressidu Bonas, 2018. godine pojavila na njegovu vjenčanju s bivšom glumicom Meghan Markle. Podsjetimo, njihova veza je završila jer su se oboje htjeli posvetiti svojim životima - Harry je tada započinjao svoju vojnu karijeru, dok se Chelsy posvetila fakultetskim obavezama.

Tina Brown iznjela je niz optužbi na račun Meghan Markle.jpg
Profimedia