Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jovana Joksimović: 'Moja djeca ne znaju za jutra s mamom, ali ne žalim'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Otvoreno progovorila

Izvor: Instagram

Jovana Joksimović, 38-godišnja televizijska voditeljica i njezin devet godina stariji suprug, omiljeni regionalni pjevač Željko Joksimović slove za jedan od najstabilnijih parova na sceni, a sretni su roditelji petogodišnjeg sina Koste i dvogodišnjih blizanki Ane i Srne. Međutim, zbog posla voditeljice na srpskoj 'TV Prva', gdje vodi Jutarnji program, Jovana je morala žrtvovati privatni život. Naime, u intervjuu za Blic ona je priznala kako zbog karijere 'trpe' - njezina djeca. 

Naime, Jovana je istaknula kako je navikla zbog posla buditi se i prije zore te da joj to nije naporno, ali da joj teško pada što jutra gotovo nikada ne provodi s djecom. 'Zbog karijere žrtvujem i žrtvovala sam najveći segment privatnog života, a to je buđenje s djecom. To je nešto nenadoknadivo. 

Ne žalim, sama sam to izabrala

 Ne žalim, sama sam to izabrala, ali moja djeca ne znaju za zajednička jutra s mamom tijekom tjedna. Znaju za vikende, i to je nešto', priznala je Jovana pa otkrila kako Kosti, Ani i Srni nadoknađuje propušteno vrijeme. 'Morate nešto žrtvovati, da nisam to, onda bih žrtvovala svoj posao. Izabrala sam ovako. Zato sam cijelo popodne i večer s njima, pa mislim da je tako ok', zaključuje ona. 

Inače, zvjezdani par vjenčao se 2012. godine, a nakon što su uplovili u bračnu luku, ubrzo su odlučili učiniti korak više. Prije pet godina postali su roditelji sina Kosta, nakon kojeg su stigle, danas dvogodišnje, blizanke Ana i Srna. Uz karijere na koje oboje mogu biti ponosni, najsretniji su kada u njihovoj obitelji vlada sreća.

Najčitanije

Najnovije

loader