Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ellin suprug o roditeljstvu: 'Ovo je prokleto težak posao'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Sam sebi je odao počast

Izvor: Instagram

Dolazak drugog djeteta u život, sasvim razumljivo, zahtijeva od roditelja puno brige, truda i nespavanja. Najveći dio tog slatkog 'tereta' preuzimaju mame, no ni očevima nije puno lakše, potvrdio je 41-godišnji poduzetnik Charles Pearce, suprug Elle Dvornik. On je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj drži u naručju svoju novu mezimicu Lumi Wren i pokušava zaspati.

 'Ovo nije bilo kakvo spavanje. Ovo je zasluženi popodnevni odmor proveden u dubokom snu. Proveo sam tri tjedna brinući o bolesnoj Balie, a usput sam vodio tri kompanije, da bi mi nakon svega supruga donijela kući malenu i jako glasnu bebu. Nije to samo tako, to je prokleto težak i naporan posao. Samohrani roditelji, vi ste legende. Sad spavajte', napisao je Charles, a u komentarima su se brzo javili i drugi roditelji koji su mu dali do znanja da razumiju što prolazi.

 'Ja sam samohrana majka, je**no je teško", 'dobro ću razmisliti prije nego što rodim drugo, preživi', 'to ti treba, prijatelju', 'spavanje je precijenjeno', bili su neki od komentara potpore. Podsjetimo, 29-godišnja Ella i Charles imaju dvoipolgodišnju kćerkicu Balie Dee, a 20. veljače influencerica je na svijet donijela njenu sestricu Lumi Wren, pet tjedana ranije od termina. Ipak, djevojčica je dobrog zdravlja, a presretni Charles se nakon porođaja brzo javio na društvenim mrežama i komentirao kako mu nije bilo lako.

 'Komplikacije, popucali živci i nekoliko besanih noći rezultirali su najvećom radošću. Tako sam ponosan na svoju predivnu suprugu Ellu Dvornik i presretan što vam mogu predstaviti predivnu Lumi Wren Dvornik-Pearce koja se rodila 20. veljače u 18:17', napisao je zet 53-godišnje Danijele Dvornik tada na Instagramu.Najčitanije

Najnovije

loader