Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bivša 'Feminnemka' progovorila o borbi s depresijom i anksioznošću

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Bori se još od djetinjstva

Izvor: Instagram

Pjevačica Neda Parmać javnosti je postala poznata kao članica grupe 'Feminnem', u kojoj je nastupala čak deset godina. Danas, pak, ova 34-godišnjakinja nastupa u bendu 'Gelato sisters', vodi dječji zbor, a trenutno je gledamo i u zabavnoj emisiji Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. No, osim na poslovnom, Nedi ide i na privatnom planu, pa tako uživa sa suprugom, tenorom Damirom Klačarom, s kojim je 2013. godine dobila kćerkicu Adrianu. Međutim, iako se čini da zaista ima sve, Neda je za Slobodnu Dalmaciju otkrila kako se od djetinjstva bori s depresijom i anksioznošću, ali i da je bila žrtva bullynga. 

'Razmišljala sam o tome koliko su me upravo moji kompleksi i strahovi kreirali. Često se sama smijem na svoje  fore i priznajem da mi je to ponekad i dovoljno. Dosta rano sam shvatila da sam depresivna, a sve je počelo u osnovnoj školi. Iz nekog razloga, meni još uvijek nepoznatog, bila sam žrtva verbalnog bulinga. Tada sam shvatila da je pozornica moj 'happy place' gdje sam van dosega i gdje zapravo ono što je možda ljudima išlo na živce, i više nego dobrodošlo', rekla je Neda.

'Dan danas se uhvatim da se ispričavam ljudima zbog svog karaktera. Moja depresija je i počela kada sam zbog okoline zatomljavala pravu sebe.

Moja depresija je i počela kada sam zbog okoline zatomljavala pravu sebe

Budite ono što jeste i izbjegnite depresiju. A što se tiše tjeskoba, paničnih napada, strahova... smijeh je lijek', zaključuje ova Pločanka.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader