Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

JEDVA SE UDOSTOJILI POZDRAVITI Sussexi i Cambridgeovi ponovno zajedno

Autor M.A.
Autor M.A.

Nije bilo puno priče

Izvor: Profimedia

Princ Harry i njegova supruga, 38-godišnja Meghan Markle u ponedjeljak su zajedno s ostatkom kraljevske sudjelovali u obilježavanju dana Commonwealtha, što je ujedno i posljednji put da su se u javnosti pojavili kao vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Također, ovo je bila zadnja prilika na kojoj su morali biti nazočni u društvu 37-godišnjeg princa Williama i njegove 38-godišnje supruge, Kate Middleton. Unatoč činjenici što se nisu vidjeli otkako su Sussexi odselili u Kanadu, reakcija tijekom ponovnog ujedinjenja bila je poprilično mlaka, piše Daily Mail. 

Izvor: Profimedia

Naime, Harry i Meghan su u katedralu ušli prije Williama i Kate koji su se vraćali sa službenog posjeta Irskoj, za kojeg mnogi špekuliraju da je bio namjeran kako bi se vojvode i vojvotkinje izbjegli sve do zadnjeg mogućeg trenutka. 'Hej', poručili su Sussexi kratko i uz osmijeh Williamu i Kate. Bivša je glumica potom srčano pozdravila princa Charlesa i ostatak obitelji, ističe istoimeni tabloid. 

Izvor: Profimedia

Podsjećamo, Harry i Meghan će imati titule starijih članova kraljevske obitelji do 1. travnja ove godine. Nakon toga gube novčanu potporu poreznih obveznika i postaju financijsku neovisni. Između ostalog, to znači da će i sami morati plaćati osiguranje koje ih čuva jer je kanadska vlast najavila kako im više neće pružati 24-satnu zaštitu.

Najčitanije

Najnovije

loader