Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dan u obitelji Rakitić nije mogao započeti ljepše

Autor N.R.

Obasule ih čestitke

 Izvor: Instagram

Igrač Barcelone i naš nogometni reprezentativac Ivan Rakitić danas ima razloga za slavlje. Od ranog jutra u njihovoj obitelji vlada ljubav i veselje, a ovog je puta povod Ivanov 32. rođendan. Činjenica da on i 30-godišnja supruga Raquel trenutno nisu u vlastitom domu, zbog njegovih obaveza, ih nije spriječila da proslave na pravi način.

Naime, njegova supruga Raquel mu je u hotelskoj sobi pripremila pravu malu gozbu. Uz to što je sobu dekorirala raznim rođendanskim ukrasima, naručila je zdjelu punu svježeg voća, ali i šampanjac samo za njih dvoje. Uz to mu je poklonila i poljubac, što je dokumentirala i objavila na društvenim mrežama. 'Sretan rođendan muškarcu koji me ispunjava srećom i ljubavlju, koji se uvijek trudi da se osjećam posebno i koji ima najveće i najljepše srce na svijetu. Volim te svim svojim srcem, Ivane', napisala je emotivna Raquel kojoj su se mnogi obožavatelji priključili čestitkama.

Uz sreću, neke od glavnih želja koje su mu zaželjeli obožavatelji su ljubav, zdravlje, što je njemu kao nogometašu velikog srca i najbitnije. Da je sretan sa svime što ima, ne skriva, a to potvrđuje i osmogodišnja veza sa suprugom, ali i njihove dvije kćerkice, šestogodišnja Althea i tri godine mlađa Adara.

Magazin

Royals