Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Intimna ispovijest Zorana Šprajca nakon infarkta

Samo u magazinu Story

 Izvor: Robert Gašpert

Gdje je Šprajc, kada će se vratiti, hoće li se vratiti - ne radim na RTL-u, ali su mi ipak posljednjih nekoliko tjedana često postavljali ovakva pitanja. Prijatelji, poznanici, ljudi koje ne poznajem, čak i moja baka. Zoran Šprajc je postao, čini se, neizostavan u brojnim kućanstvima čiji su ga članovi zavoljeli zbog šaljivih dosjetki i britkih komentara na aktualna zbivanja. Dokazuju to i brojke jer je informativna emisija ‘RTL Direkt’ brzo ušla i ostala u samom vrhu gledanosti. Ali i među nagrađenima. Stoga, evo odgovor na pitanje koje su svi čekali: hvaljeni voditelj i urednik na male ekrane vraća se 16. ožujka.

Story: Vraćate li se starom tempu ili ćete ipak prorijediti boravak na televiziji?

Prije svega, uskoro ćemo malo pojačati ekipu kako bismo svi zajedno lakše i kvalitetnije radili svoj posao. Mojmira će dobiti jednu stalnu voditeljsku šihtu tjedno, publika ju je odlično prihvatila pa ćemo na neki način svi biti na dobitku.

Story: Što je bio okidač ovaj put, stres ili nešto drugo?

Stres je u pozadini svakog mog infarkta, ali ne udara stres sam po sebi nego način na koji ga se pokušavamo riješiti. U mom slučaju to su bile abnormalne količine cigareta i cigarillosa. Kada im dodamo pretilost, neurednu i nezdravu prehranu, slabu tjelesnu aktivnost uz malo loše genetike, rezultat je morao biti upravo onakav kakav je bio.

Cijeli intervju s Zoranom Šprajcom pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede, 11. ožujka 2020. godine.

Tagovi

Magazin

Royals