Iako je filmski producent Harvey Weinstein u zatvoru, nakon što je osuđen za silovanje i zlostavljanje nekoliko žena, informacije o njegovom slučaju ne prestaju izlaziti u javnost. Iako se izricanje kazne i dalje čeka, poznato je da neke holivudske dame i dalje strahuju, unatoč tome što je iza rešetaka.

Naime, nakon što je početkom ovog mjeseca glumica Rose McGowan naglasila kako misli da će on nakon presude unajmiti nekoga da je ubije. Izgleda da se nije plašila bespotrebno, s obzirom na to da su ovog tjedna procurili e-mailovi 'seksualnog predatora', koji je u jednoj od poruka iz 2017. godine napisao da bi glumicu Jennifer Aniston trebalo ubiti, piše list 'The National Enquirer'. 

Harvey Weinstein dobio dodatnih 16 godina zatvora
Profimedia 

Ta je poruka navodno napisana zato što je Harvey tvrdio da 51-godišnjakinja laže o činjenici da ju je zlostavljao. Priča o njihovom odnosu je započela nakon što je Jennifer glumila televizijsku voditeljicu koja prolazi kroz vrlo turbulentno razdoblje nakon što je njezin kolega otpušten zbog seksualnog zlostavljanja. Emitiranje serije 'The Morning Show' u Americi je podiglo veliku prašinu jer je navodno inspiriran stvarnim događajima i voditeljem jutarnjeg showa na nacionalnoj televiziji - Mattom Lauerom. Jennifer tada nije htjela otkriti je li radnja inspirirana njime.

ISPLIVALE ŠOKANTNE PORUKE 'Trebalo bi ubiti Jennifer Aniston'
Profimedia 

Unatoč tome, ovog je tjedna potvrđeno da Jennifer nije bila Harveyjeva žrtva, prenosi 'The National Enquirer'. Kako je rekao njezin tim, 'Jennifer nikada nije zlostavljana ili silovana od strane Weinsteina'. Ipak, valja podsjetiti da je ona svojevremeno govorila o njegovom 'odvratnom ponašanju'.

ISPLIVALE ŠOKANTNE PORUKE 'Trebalo bi ubiti Jennifer Aniston'
Profimedia 

Otkrila je kako je 2005. godine zahtijevao od nje da nosi haljine modne kuće Marchesa koje je dizajnirala njegova bivša supruga Georgina Chapman. 'Sjećam se kad je njezina modna linija tek počela s radom, posjetio me u Londonu i tražio od mene da to nosim. Prolistala sam katalog i rekla mu kako ne želim, da to nije za mene. Rekao mi je: 'Nosit ćeš tu haljinu!'', prepričala je tada glumica i dodala kako je odbila i da je to bio jedini put da je on nje htio nešto na silu dobiti.