Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skrivala je tijelo, a sada provokativnim videom poslala moćnu poruku

Autor A.S.

Odgovorila kritičarima

 Izvor: Instagram

Billie Eilish 18-godišnjakinja je koja je prije nešto više od mjesec dana ispisala povijest osvojivši nagradu Grammy u čak četiri kategorije, uključujući i onu za najboljeg izvođača. Osim svojeg talenta, Billie ispisuje povijest i svojim ponašanjem koje bi mnogi okarakterizirali kao vrlo zrelo. Naime, ova pjevačica vrlo otvoreno govori o tome kako ne želi da bilo što osim njezine glazbe dolazi u prvi plan pa tako ni njezino tijelo.

Billiein zaštitni znak postala je prevelika odjeća koju, kako je otkrila, nosi kako ne bi pokazivala svoje tijelo. Ipak, na svom nedavnom koncertu tijelo je pokazala i dokazala kako se dogodio upravo onaj efekt koji nije htjela, a to je da je njezino tijelo postalo centar pažnje.

Prije no što je izvela svoj hit 'Good girl got o hell', na koncertu je prikazan video u kojem govori o predrasudama s kojima se susreće. Video prikazuje pjevačicu kako skida odjeću prije no što će uroniti u bazen s crnom vodom. 'Neki ljudi mrze ono što nosim, neki to vole. Neki posramljuju druge, neki posramljuju mene. Ja vidim sve te poglede. Osjećam kako gledate, uvijek. Biste li htjeli da sam manja? Slabija? Mekša? Viša? Izazivaju li vas moja ramena, moje grudi, moj trbuh ili moji bokovi? Ne zadovoljava vas tijelo s kojim sam rođena?', govori 18-godišnjakinja u snimci.

Pjevačica je ovaj video iskoristila kako bi komentirala i borbu s modernim dobom u kojemu se osjeća kako ne smije biti drugačija i koje je kod nje uzrokovalo psihičke probleme. 'Htjela sam biti model, ali bila sam bucmasta i niska', otkriva i dodaje kako se osjeća sigurno u vrećastoj odjeći koja joj jamči da je neće prozivati i propitkivati njezin moral.

Tagovi

Magazin

Royals