Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katie Holmes prvi puta progovorila o razvodu od Toma Cruisea

Iznenadila sve

 Izvor: Profimedia

Katie Holmes, miljenica Hollywooda i bivša supruga glumca Toma Cruisea, nikada nije izgledala bolje. U prilog tome govori i naslovnica najnovijeg izdanja magazina InStyle. U njemu je, prvi puta  iskreno progovorila o privatnom životu kao i o razvodu nakon šest godina braka koji je 2012. godine osupnuo javnost. 

Sasvim otvoreno govorila je o stresu kojeg je tada proživljavala zajedno s kćeri Suri. 'To vrijeme je bilo napeto i intenzivno. Sve to privuklo je veliku pažnju, a uz sve to imala sam malo dijete. Mnogi ljudi koje do tada nisam poznavala na kraju su mi postali prijatelji i puno su mi pomogli.'

Prisjetila se tako i vozača taksija koji joj je jedne večeri, koja joj je bila posebno teška, pomogao. 'Bio je taj nevjerojatan trenutak i mislim da sam ridala. Suri je imala 6 ili 7 godina i vozila sam je spavati kod njezine prijateljice. Stigli smo pred tu zgradu, a vozač taksija pomogao mi je otvoriti vrata i potom ju je nosio do zgrade kako se ne bi probudila. Bio je nevjerojatno ljubazan', prisjetila se.

 Izvor: Story

Koliko joj Suri znači, još jednom je ponovila. 'Volim ju najviše na svijetu. Moji najveći ciljevi bili su uvijek usmjereni ka njezinoj individualnosti. Uvijek sam se trudila da bude ono što je - snažna, samouvjerena i sposobna i na kraju je takva i postala s nevjerojatno jakom osobnošću. Uvijek će odabrati nešto i raditi na tome i predavati se do kraja, sve dok ne bude u tome savršena. Fokusirana je i predana svemu', poručila je Katie.

Osim toga kakva je ona djevojčica danas, glumica se prisjetila i kako je to kada ti je dijete na naslovnicama svakih novina u svijetu, a paparazzi te prate u stopu. 'Stalno su nas pratili, a ja sam željela s njom boraviti i vani, stoga bi odlazili u 6 ujutro u parkove, kada nas nitko ne bi vidio.' Kako je priznala, tek sada, kada je prešla 40 godina, puno je svjesnija nekih stvari: 'Sada znam o čemu pričam i znam da i moji osjećaji imaju cijenu. Umjesto da se oslanjam na drugoga, slušam sebe i to je veliki korak za čovjeka. Treba vremena da dođeš do toga.'

Katie Holmes Izvor: Profimedia

 Inače, Tom je, kako mnogi znaju, pripadnik scijentološke crkve, a upravo to navodan je razlog rastanka para. Neki izvori tvrde da je odnos scijentološke crkve prema djeci bio uzrok razvoda Katie i Toma. Naime, kako je izjavila glumica Leah Remini, koja je izašla iz scijentologije, prema djeci se u zajednici odnose kao da su odrasli, nema nikakve razlike. 'Djeca su za crkvu stare duše u mladim tijelima koja su se vratila scijentologiji', rekla je Leah. To znači da odmalena moraju raditi za crkvu. Također, potiče ih se da u crkvi pričaju o tome što njihovi roditelji rade i pričaju kod kuće, odnosno da ih špijuniraju.

Tagovi

Magazin

Royals