Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMO ZA STORY Mario Valentić progovorio o sreći s partnericom Ljiljanom

Obiteljska idila

 Izvor: Privatni album

Utegnute vitke noge, duga kosa, senzualne kretnje, žarko crveni ruž na usnama ‘sakrio je’ Marija Valentića, glumca, voditelja, profesora kineziologije, HealthyFIT trenera i promotora zdravog života koji se sjajno snašao u ulozi spisateljice i pjevačice Nives Celzijus u prvoj emisiji nove sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ na Novoj TV.

- Nives i ja nismo uspjeli previše komunicirati nakon samog nastupa jer je tempo jako dinamičan. Čim završiš jednu emisiju, ulaziš u novi lik. Njezinu sam reakciju vidio tek na televiziji i bila je slatka. Dobacila mi je u hodniku da sam bio super! Što mi je bilo najteže? Nisam imao iskustva u hodanja u štiklama i to mi je bio izazov. Simpatično mi je bilo skinuti njezine specifične kretnje, pućenje usana, zavođenje u videospotu - kaže Mario kojem je bilo zadovoljstvo probiti led i u prvoj emisiji ‘skinuti’ članicu žirija.

No uza svu svestranost koja ga krasi, Mario Valentić je prije svega ponosni tata 10-godišnjeg sina Nike, kojeg je dobio u prijašnjem braku s voditeljicom Mirnom Maras Batinić, i dvogodišnjeg Noe kojeg ima s partnericom, menadžericom Ljiljanom Mikić o kojoj je odlučio po prvi put progovoriti samo za Story.

- Trudimo se graditi skladan suživot, poštovati se, što bezbolnije kročiti ovim neobičnim svijetom i opstati u njemu. Jednostavno, biti što bolji jedno prema drugom - naglasio je.Cijeli intervju s Marijem Valentićem pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede, 18. ožujka 2020. godine.

Magazin

Royals