Za Sarah Hyland, 29-godišnju američku glumicu najpoznatiju po ulozi Haley Dunphy u seriji 'Moderna obitelj' razdoblje pandemije koronavirusa izrazito je stresno. Naime, Sarah od rođenja boluje od displazije bubrega, što znači da joj se oni nisu potpuno razvili u majčinoj maternici, a 2017. godine tranplantiran joj je bubreg. Njezin imunitet je stoga izrazito slab, a za časopis People objasnila je što bi za nju zaraza koronavirusom značila. 

 'Recimo ovako, netko se razboli od jednodnevne viroze, kod mene će ona trajati tjednima ili čak mjesecima. To je za moje stanje izrazito opasno', objasnila je glumica i dodala kako osjeća strah. 'Moja panika je trenutno velika, a osim toga imam i mnogo bolesti koje su uzorkovane upravo stresom. Pokušavam ostati mirna', naglasila je. 

Sarah je dodala i kako napušta kuću isključivo kada odlazi na liječničke preglede - tada nosi masku i rukavice. Kaže, htjela bi da i ostali čine isto, no stvari nisu takve što ju jako frustrira. 'Najživčanija sam kad vidim mlade i zdrave ljude kako navaljuju na dućane i ljekarne, i to naravno, bez zaštite. Ostavljaju ljude koji su stariji od 60 godina da se snalaze sami', rekla je glumica i potvrdila kako bi ona, da ju zdravlje služi, zasigurno pomagala onima kojima pomoć treba.