Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Vjeruje da nas Bog koronavirusom kažnjava za grijehe

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Ima i 'dokaze'

Izvor: Profimedia

Najstarija sestra klana reality zvijezda Kardashianki, 40-godišnja Kourtney nikada nije posebno isticala svoju kršćansku vjeru, ali je sada podijelila svoja razmišljanja u vezi koronavirusa s pratiteljima na društvenim mrežama. Pritom je mnoge iznenadilo njeno tumačenje razloga zbog kojega se epidemija pojavila. Naime, Kourtney je podijelila odlomak iz Biblije, na kojem je velikim crvenim slovima napisala: 'Obratite pozornost djeco'.

Izvor: Instagram screenshot

Radi se o odlomku iz Starog zavjeta u kojem Bog govori Solomonu da će poslati na ljude skakavce, epidemije i druge nedaće sve dok se ne pokaju za svoje grijehe aludirajući tako kako je i koronavirus jedan oblik kazne za sve grijehe. Inače, Kourtney je nedavno otkrila i da vjeruje kako je vidovnjakinja Sylvia Browne predvidjela današnju epidemiju koronavirusa još 2008. godine. Odnosno, to je otkrila njena 38-godišnja sestra Kim, koja je podijelila na Twitteru dio njihovog grupnog razgovora na chatu. Sylvia je navodno prorekla kako će se pojaviti velika epidemija 2020. godine, ali i kako će nestati brzo kao što se i pojavila te da će se ponovno pojaviti za deset godina.

Izvor: Story

Bivša supruga 36-godišnjeg poduzetnika Scotta Disicka nije jedina poznata osoba koja vjeruje u neznanstvena tumačenja prirodnih pojava. Manekenku Mirandu Kerr nedavno su napali obožavatelji kad je na Instagramu promovirala učenja kontroverznog samoprozvanog australskog 'medicinskog medija' Anthonyja Williama, koji tvrdi da znanje prima od Boga, a kao lijek za koronavirus, ali i sve bolesti koje postoje, nudi sok od svježeg celera.


Najčitanije

Najnovije

loader