Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAKIJA SE ŽENI Otkrio da je našao 'onu pravu', uskoro ide i pred oltar

Autor A.S.

U samo mjesec dana

 Izvor: RTL

Hakija Špago, 41-godišnji sudionik ovogodišnje sezone showa 'Ljubav je na selu', po završetku showa, nije dugo čekao. Njeogov srce osvojila je 30-godišnja zagrepčanka čiji je identitet zasad još nepoznat, prenosi  RTL.

'Upoznali smo se zahvaljujući društvenim mrežama. Jednog dana poslala mi je zahtjev za prijateljstvo. Vidjela me na televiziji, svidio sam joj se, bio sam joj privlačan, zanimljiv, simpatičan i odlučila mi se javiti. Nakon pola sata ja sam njoj prvi poslao poruku', ispričao je Hakija. S novom odabranicom razgovarao je danonoćno, a nakon samo tri dana dogovorili su i spoj.

 Izvor: RTL

'Prije desetak dana odlučio sam otputovati k njoj u Zagreb i proveli smo divan tjedan skupa. To je to! Sigurni smo! Trenutno smo kod mene u Konjicu. Imamo ozbiljnu priču i nemamo što čekati, stigli smo ovdje da zakažemo termin s matičarom', kaže Hakija. Farmer iz konjica, kaže, bio je opčinjen njezinim fotografijama i znao je da će biti 'ona prava'.

 Izvor: RTL

Njegova favoritkinja iz showa, Marijana, čini se, znala je za ovo jer je u finalnoj epizodi otkrila kako misli da ima nekoga. Ipak, priznala je da osjeća nešto više prema Hakiji, no ne može reći da ga voli. Htjela je s njime i razgovarati, no on nije bio za to.  'Ma ja bih prešla preko njegovog ponašanja i ignoriranja da Bahra i Valter nisu čuli kad je izgovorio da ima curu u Zagrebu, a taj isti dan si ga, Marijana, pitala zašto je takav prema meni',  rekla je Marijana voditeljici showa.

Hakija se pokušavao opravdati. 'Upecala se, brate, to je fora. Marijana ima problem s povjerljivošću i svaku šalu shvati preozbiljno', poručio je.

 Izvor: RTL

Magazin

Royals