Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojani Gregorić Vejzović dozlogrdila izolacija, trenirke i ofucane majice

Pronašla rješenje za trenutnu situaciju

 Izvor: Instagram

Domaća glumica, 47-godišnja Bojana Gregorić Vejzović, kao i dobar dio Hrvata provodi vrijeme kod kuće u izolaciji. Predstave su odgođene pa glumci imaju višak vremena, a mnogima od njih to teško pada jer su navikli svakodnevno se sređivati i fotografirati u javnosti. Čini se kako je i Bojani dozlogrdila izolacija pa je na Instagramu pokazala kako je iskočila iz kućnih trenirki i uljepšala se prije nego je izašla van na zrak prošetati psa.

Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Instagram screenshot

 'Puna mi je kapa trenirke i ofucanih majica... zrihtala sam se, čak sama figarom složila friz... idem prošetati psa ispred zgrade', napisala je supruga glumca Enesa Vejzovića i majka devetogodišnje kći Zoe i 13-godišnjeg sina Raula. Zatim je na drugoj fotki pokazala kako šeće šumom sa psom, dok u blizini nema drugih ljudi. 'Naše tajne izolirane šetnje', komentirala je u opisu.

Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Instagram screenshot

 Na kraju je otkrila i kako se snalazi sada dok je većina frizerskih i beauty salona zatvorena. Nakon što je obavila proljetno čišćenje doma, bilo je i vrijeme popraviti lak na noktima, srediti manikuru i frizuru. Ovoga puta je to učinila sama, a čini se kako je bila zadovoljna  rezultatima.  'Puna mi je kapa čišćenja... ormari će pričekati... nakon samostalne frizure pala i samostalna manikura', napisala je glumica i dodala hešteg #sredisezapodoma.

Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Instagram screenshot

 Podsjetimo, Bojana je prije nekoliko dana uputila snažnu poruku svim sugrađanima i zamolila ih da budu odgovorni. 'Pomozite starijim susjedima koji su sami. Odnesite im osnovno,ostavite na kvaki! Nemojte sebično pustošiti i ostavljati police u dućanima prazne! Situacija je ozbiljna, ali neće vam pomoći 30 kilograma brašna i 200 gelova za dezinfekciju!! Da biste vi ostali zdravi, i vaši susjedi i sugrađani moraju imati sapun i toalet papir, kilu brašna i pakiranje tjestenine. Budite odgovorni spram sebe, ali i svjesni drugih oko sebe!!!', napisala je na Instagramu.

Magazin

Royals