Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNO Rodila Elin Kostelić

Autor I.G.

U obitelj stigle dvije djevojčice

 Izvor: Story

Kako ekskluzivno doznajemo, supruga bivšeg hrvatskog skijaša, 40-godišnjeg Ivice Kostelića, Elin, danas je između 14 i 15 sati rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu dvije djevojčice. S obzirom na trenutnu situaciju, u bolnicu su zabranjene posjete pa tako ni Ivica nije prisustvovao porođaju. Par koji već ima dvojicu sinova, petogodišnjeg Ivana i troipolgodišnjeg Leona, nije skrivao radost zbog dolaska blizanki, a sretnu vijest nam je u listopadu prošle godine potvrdila i ponosna baka Marica.

'Cijela obitelj jako se veseli', rekla nam je tada samozatajna Marica, kojoj će nakon tri unuka, dvije djevojčice donijeti posebnu radost.

Podsjetimo, Ivica i Elin su u braku od 2014. godine, a osim pokoje rijetke objave na društvenim mrežama, svoj privatni život trude se zadržati što dalje od očiju javnosti. Međutim, svojevremeno je Elin za Story rekla kako je Ivica predivan otac, te da ga djeca obožavaju, ali i on njih. Istaknula je kako on nije strog, nego je čvrsto postavio granice, pa Ivan i Leon znaju što smiju, a što ne. 

Magazin

Royals