Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Ne brinite, nemam koronavirus, samo sam ostala bez daha'

Autor Marko Banjavčić
Autor Marko Banjavčić

Jennifer Lopez odgodila je sva svoja pojavljivanja u javnosti, kao i lansirala kolekciju cipela - i to isključivo online kako bi sačuvala zdravlje svoje obitelji

Izvor: Profimedia

Do prije neki dan nismo mogli ni zamisliti koje će sve razmjere poprimiti svjetska pandemija koronavirusa. Sada, kada iz svojih domova iščekujemo pozitivne vijesti o tome kada ćemo se vratiti toliko važnoj svakodnevici, moramo razumijeti da nitko nije imun na osjećaj straha koji je zavladao planetom.

Izvor: ProfimediaPjevačica, glumica i dizajnerica Jennifer Lopez svoju je najnoviju kolekciju cipela predstavila isključivo online, odgodivši sva svoja pojavljivanja u javnosti. Naime, upravo je 50-godišnja J.Lo trebala svoju kolekciju obuće predstaviti u New Yorku no od toga je brzo odustala kada se virusna infekcija počela širiti i SAD-om. Sada, potpuno prebačena u svijet digitala, kontaktirala je najvažnije modne urednike glossy časopisa telefonom i objasnila im kako se trenutno nalazi u samoizolaciji, kako bi očuvala zdravlje svoje obitelji.

Izvor: Profimedia


Novu kolekciju pristupačne obuće predstavila je i novinarki američkog izdanja Ellea, koja ju je nazvala upravo u trenutku kada je završavala svoj jutarnji trening. Jennifer je bila bez daha u trenutku javljanja na telefon, ali je brzinski odgovorila kako “nema koronavirus već je da je stvar treninga”, te nadodala “čuvam svoje zdravlje, kao i zdravlje svoje obitelji. Nadam se da će uskoro ovo sve proći….”. Upravo tome nadaju se i svi drugi jer ovakvu zdravstvenu krizu svijet ne pamti od, možda, španjolske gripe kada svijet, u današnjem povezanom smislu, nije postojao.

Najčitanije

Najnovije

loader