Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Irina Shayk: 'Maskirani muškarac je držao pištolj na mojoj glavi'

Autor N.R.
Autor N.R.

O ovome do sada nije govorila

Izvor: Profimedia

Jedna od najpoznatijih ruskih manekenki, Irina Shayk je glavno lice najnovijeg broja britanskog magazina Vogue. Uz to što fotografijama pokazuje besprijekornu liniju, u spomenutom intervjuu govori o do sada neispričanim detaljima iz djetinjstva, koji baš i neće pamtiti po dobrom. Naime, kako im je ispričala, odrastanje joj je bilo dosta teško. Pričom je privukla mnogo pažnje, s obzirom na to da je otvorila dušu i progovorila o nečemu, o čemu je do sada šutjela. 

'Kada sam imala šest godina, opljačkali su nas. Otvorila sam vrata i naletjela na tri maskirana muškarca, od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca. Možda zato nemam puno prijatelja, teško vjerujem ljudima. Ranije nisam govorila o ovoj temi', otvorila je dušu i priznala da joj kao djevojčici nije bilo lako. 

Otvorila sam vrata i naletjela na tri maskirana muškarca, od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca.

Iako je jednom prilikom rekla kako je mislila da se trebala roditi kao muško, s obzirom na to da je u jednom periodu imala osjećaj kao da je glava kuće. Naime, Irina je sa 14 godina izgubila oca, a nakon nekoliko godina prvi je put kročila u New York. Kako je ispričala u spomenutom razgovoru, prvo mjesto gdje je otišla je trgovina, jer je cijelo svoje djetinjstvo živjela u siromaštvu. 'Sami smo uzgajali povrće, zimi smo imali krumpir, mrkvu, sve što nam je bilo potrebno da preživimo', iskreno je rekla Irina, koja danas živi u potpunosti drugačije. 

Iako je prošle godine završila vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, svakodnevicu joj ispunjava njihova zajednička kćerkica Lea de Seine. S obzirom na svoje djetinjstvo, svim srcem želi da njezina mezimica ima prekrasne uspomene. 'Želim da moja kćerka zna da njena majka ima posao u svom životu, jer želim odgojiti snažnu ženu. Pokloni i hrana ne dolaze sami od sebe', objasnila je i zaključila sada sretna Irina. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader