Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IMA COVID-19 Princ se oglasio o svom zdravstvenom stanju

Autor A.S.

Rekao kako se osjeća

 Izvor: Profimedia

Princ Albert od Monaka oglasio se o svom zdravstvenom stanju. Princ je, naime, pozitivan na koronavirus, a za magazin People, otkrio je kako se trenutno osjeća.

'Stanje mi je nepromijenjeno. Imam blagu temperaturu i kašalj', rekao je 62-godišnjak za spomenuti časopis. 'Vitalni znakovi su mi u redu i liječnici su za sad zadovoljni', poručio je. Spomenuo je i kako je dobio nevjerojatnu količinu poruka ohrabrenja. 'To su poruke nade i brige. Mnogi ljudi, uključujući i predsjednike i državnike, zaželjeli su mi brz oporavak', rekao je.

Princeza Charlene i princ Albert Izvor: Profimedia

Prije četiri dana potvrđeno je da se zarazio monegaški princ, sin preminule glumice i princeze Grace Kelly. Nakon što se šuškalo da na kraljevskom dvoru u Monaku kruži koronavirus, ubrzo je ta vijest i potvrđena. Palača je vijest javnosti priopćila ubrzo nakon nagađanja, što je mnoge zabrinulo. Unatoč svemu, kako pišu s dvora, 62-godišnji princ se osjeća dobro i nije zabrinut za svoje zdravlje. Tome pomaže i činjenica da se za njega brine stručan tim liječnika. Upravo zato ni ostatak obitelji nije zabrinut.

Kako su naglasili, Albert nastavlja raditi, ali iz izolacije. Mnoge je zanimalo kakvo je zdravstveno stanje njegove supruge, princeze Charlene i njihovo dvoje djece, blizanaca Jacques i Gabrielle. No, ta informacija još nije poznata javnosti.

Princeza Charlene i princ Albert Izvor: Profimedia

Tagovi

Magazin

Royals