Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Bivša Bondova djevojka preboljela koronavirus: 'Osjećala sam se jako loše'

Autor M.A.
Autor M.A.

Podijelila sretne vijesti

Izvor: Instagram

Bivša Bondova djevojka, 40-godišnja Olga Kurylenko na društvenim se mrežama pohvalila sretnim vijestima. Naime, nakon što joj je prije dva tjedna dijagnosticiran koronavirus, glumica je na svom Instagram profilu objavila kako se nakon 14 dana borbe u potpunosti oporavila.

'Potpuno sam zdrava. Da sažmemo: tjedan dana sam se osjećala jako loše i većinom sam bila u krevetu, spavala s visokom temperaturom i jakom glavoboljom. Drugi tjedan temperatura se smanjila, ali se pojavio blagi kašalj i bila sam jako umorna. Krajem drugog tjedna sam bila potpuno dobro', poručila je zanosna Ukrajinka u opisu fotografije na kojoj sjedi sa četverogodišnjim sinom Alexandrom Maxom.

Glumica je potom istaknula da još uvijek kašlje ujutro, ali tijekom dana više nema nikakve simptome. 'Sad ću uživati u ovo vrijeme kako bi razmišljala o mnogim stvarima i provela vrijeme sa sinom', zaključila je. Podsjetimo, Olga se nedavno otišla testirati na koronavirus nakon što se tjedan dana nije osjećala dobro. Nakon što je utvrđeno da je pozitivna, samoizolirala se u obiteljskom domu gdje je i danas.

Najčitanije

Najnovije

loader