Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Josipa Pavičić Berardini o sinu u Italiji: 'U redu je što plačem'

Autor A.S.
Autor A.S.

Odvojeni za rođendan

Izvor: Story

Danas gotovo i da nema osobe na planeti čiji život nije obilježen pandemijom koronavirusa koja vlada. Među njima je i Josipa Pavičić Berardini, domaća spisateljica i bivša voditeljica. Njezin mlađi sin Rocco, naime, danas slavi deveti rođendan, no boravi u Italiji s ocem. Zbog zabrane putovanja, Josipa ga ne može vidjeti. U emotivnoj objavi na Instagramu objasnila je kako se trenutno osjeća.

'Rocco, maleni moj, zvjezdice moja,ljubljeni moj sine. Sretan ti rođendan. Danas puniš devet godina, a između nas stoji 925 km ‘autostrade i nevidljivi virus'. Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti, nećeš imati onu obožavanu sacher tortu sa svjećicama niti 'festu con gli amici'. Italija - Hrvatska, udaljenost među dvije zemlje iz mojeg kuta gledanja nikad nije bila veća. U redu je što se sad osjećam tužno i što plačem, to je sasvim prihvatljivo i normalno u novonastalim okolnostima. Za mene suze predstavljaju čišćenje, a pisanje ljekovitu terapiju, stoga pišem i tebi i sebi', objasnila je Josipa.

'Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće - rat, rak, razvod i potres... Uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus. Do tada maleni moj, nosit ću te stalno sa sobom. Volim te. 'Vito i Rocco', dva najblistavija dragulja mog zemaljskog života. Volim vas na svakom koraku svoga puta, nosim vas sa sobom u svakom trenutku svoga vremena,u svakom svom dahu. Neka vaša svjetla ostanu upaljena, a vi u slobodi i ljubavi.'  Izdržat ćemo. Svi.Sve je prolazno', poručila je.

Najčitanije

Najnovije

loader