Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

35 GODINA MLAĐA Redatelj progovorio o vezi s posvojenom kćeri

Autor A.S.
Autor A.S.

Kontroverzni filmaš

Izvor: Profimedia

Holivudski redatelj i glumac Woody Allen nakon niza godina progovorio je o vezi sa svojom posvojenom kćeri Soon-Yi Previn. Učinio je to u novim memoarima, a otkrio je i detalj kako na početku veze nisu skidali ruke jedno s drugoga. 

Naziva 'Apropos of Nothing' podignuli su ogromnu prašinu, a posvećeni su upravo 49-godišnjoj Soon-Yi, s kojom je danas u braku. 'Za najbolju Soon-Yi. Pustio sam da mi jede iz ruke i tada sam primijetio da mi ruka nedostaje', napisao je u posveti.

Izvor: Profimedia

Inače, redatelj koji sada ima 81 godinu, Soon-Yi je posvojio kada je imala 22 godina s glumicom Mijom Farrow. Poručio je kako razlika od 35 godina nije igrala veliku ulogu te da je ona bila 'spremna za vrhunsko sazrijevanje jer joj je netko pokazao ljubav'. Veza je bila tajna, a Mia ju je otkrila pronalskom erotskih fotografija para. Woody kaže kako su te fotografije nastale kada je među njima vladala 'požuda te nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga'. 

Izvor: Profimedia

Inače, knjiga je trebala biti već ranije objavljena, no vijest o njezinu izdavanju razbjesnila je njegova otuđenog sina Dylana Farrowa, nagrađivanog novinara Ronana Farrowa, koji tvrdi da je Woody zlostavljao svoju drugu kćer Dylan Farrow. Dodatno ga je naljutilo to što je knjigu trebala objaviti izdavačka kuća Hachette Book Group, koja je objavila i njegov film 'Catch and Kill'. Nakon glasnih pobuna i prosvjeda odbili su objaviti Allenovu knjigu, a tjedan dana kasnije objavio ju je Skyhorse. Woody i Soon-Yi u braku su od 1997. godine, a zajedno imaju dvoje djece.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader