Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Amri Džeko u izolaciji dodijeljena nova uloga

Autor N.R.
Autor N.R.

Svaki dan nešto novo

Izvor: Instagram

Otkako je započela ova neizvjesna i izvanredna situacija diljem svijeta, bosanskohercegovačka manekenka i nogometaš, Amra i Edin Džeko su u Italiji. S obzirom na to da Edin igra u Rimu, morali su ostati tamo i poduzeti sve mjere opreza kako bi bili što dalje zarazi koronavirusom. Da joj nije svejedno, Amra je već govorila, a što su sve morali poduzeti kako bi zabavili djecu tijekom ovog perioda, podijelila je na Instagramu. 

Izgleda da u njihovom domu zabave ne nedostaje. Naime, 35-godišnjakinja je tijekom izolacije dobila i novu ulogu. Kako je pokazala na Instagramu, u igri s najmlađima, s trogodišnjom Unom, dvogodišnjim Danijem, postala je učiteljica. 'Dan za školu', napisala je Amra uz niz fotografija, na kojima se jasno vidi da je u jednom trenutku bila učiteljica, a već u drugom sjela u klupu i bila učenica, koju je nadgledala njezina kćerkica. 

Upravo je tim putem mnogima dala ideju, kako učenje u ovim trenucima približiti onim najmlađima. Brzo nakon objave, javile su se i mnoge oduševljene mame, diljem svijeta. 'Ti si jedna super mama, svaka ti čast', 'evo super ideje', 'nedostaje vam još jedan učitelj Edin', samo su neki od komentara. Izgleda da je manekenka ovime uspjela na društvene mreže unijeti dozu pozitive, što je mnogima sada itekako potrebno. 

Podsjetimo, Amra se prije otprilike dva tjedna javila iz Rima. 'Ovih dana vrijeme provodimo uglavnom u kući, gledamo da s djecom radimo neke kućne aktivnosti. Gledamo da i djeci što više vrijeme upotpunimo. Igramo se zajedno, čitamo, gledamo filmove, kuhamo zajedno. Trudimo se da ova situacija s koronavirusom toliko ne utječe na nas i na djecu, cijela ta panika. Vjerojatno opravdana panika', rekla je tada i naglasila kako se unatoč velikom strahu, nada samo dobrome. 

Najčitanije

Najnovije

loader