Kada su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, 35-godišnji princ Harry i 38-godišnja Meghan Markle, početkom siječnja ove godine obznanili kako se povlače sa svih kraljevskih dužnosti te svoj život nastavljaju u Americi, prema pisanjima stranih medija, brojni su ih celebovi poželjeli imati u svom krugu prijatelja. Ako je vjerovati navodima magazina NW, 57-godišnjem glumcu Tomu Cruiseu, to je, čini se, i uspjelo, a svemu je 'kumovala' Scijentološka crkva koje je glumac dugogodišnji član.

Meghan Markle se pridružuje Scijentološkoj crkvi?
Profimedia 

Naime, kako piše spomenuti medij, glumac je oduvijek želio u Scijentološku crkvu dovesti člana kraljevske obitelji, a Meghan je, prema izvoru, preko zajedničke prijateljice Oprah, sama odlučila stupiti u kontakt s Tomom kako bi saznala više informacija. Nakon što joj je 57-godišnjak opisao kako mu je scijentologija spasila život, Meghan se još više zainteresirala te je čak u tajnosti posjetila i njihovo sjedište u blizini njezinog novog doma u Vancouveru.

Meghan Markle se pridružuje Scijentološkoj crkvi?
Profimedia 

Također, izvor za NW navodi i kako je Meghan oduvijek bila zainteresirana za različite oblike duhovnosti te kako ju je Tom uspio nagovoriti da se učlani u jedan od programa Scijentološke crkve kako bi saznala više informacija o samoj scijentologiji. Međutim, unatoč navodima spomenutog magazina, dokaza da se vojvotkinja od Sussexa zaista pridružila scijentolozima još uvijek nema, a portal Gossip Cop cijelu priču i demantira navodeći kako je nemoguće da Meghan posjeti sjedište u Vancouveru, a da ju pritom nitko ne vidi i ne fotografira.