Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jelena Veljača emotivnom objavom otkrila što joj je oduzeto

Autor M.A.
Autor M.A.

Zato je zamolila da svi ostanu doma

Izvor: Story arhiva

Brojne domaće zvijezde posljednjih dana komentiraju nastalu situaciju, kojoj se nitko nije nadao. Sportska zbivanja diljem svijeta su otkazana, a pod veliki upitnik su odnedavno stavljena i brojna društvena događanja. Jedna od onih koja je bolno svjesna potonjeg je i domaća glumica, redateljica i aktivistica, 38-godišnja Jelena Veljača. Naime, njezin otac Ivica uskoro treba proslaviti rođendan, no s obzirom na okolnosti, izvjesno je da to neće moći učiniti u društvu svojih najmilijih.

'Mom tati je za dva dana 67 godina. Ovo je snimljeno danas. Molim vas, ostanite doma zbog njih', poručila je Jelena na svom Instagram profilu dok se Ivica preko stakla automobila te uz pomoć zaštitne maske i rukavica pozdravljao sa svojom četverogodišnjom unukom, Lenom. Ovaj nadasve dirljivi prizor gotovo nikoga nije ostavio ravnodušnim pa su se Jelenini pratitelji uskoro oglasili i u komentarima.

'Ovo i najjači pucaju. Mala ima iste oči kao njezin djed. Cure samo hrabro', 'uh, emocionalna fotografija', 'pa što te ne boli srce? Kod nas je isto', 'joj koja ljubav između djeda i njegove unuke', samo su neke od poruka sljedbenika koji su se poistovjetili s Jeleninom realnošću.

Najčitanije

Najnovije

loader