Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Susret Mislava Čavajde i beskućnika nakon potresa mnogima će stegnuti srce

Autor A.S.
Autor A.S.

Ima i onih kojima je teže nego nama

Izvor: Robert Gašpert

Glumac Mislav Čavajda mnoge je podsjetio na one kojima je sada najteže - oni koji nemaju krov nad glavom. Snimio je tako dio svog susreta u centru Zagreba tijekom potresa, a video koji je objavio rastužio je mnoge.  Mislav je nakon potresa upoznao čovjeka imena Miroslav, nakon što se uvjerio kako ima što za obući i da mu nije hladno, Mislav je, kako se čini, Miroslava otpratio na mjesto gdje će prespavati. uz video, glumac je podijelio i neka svoja razmišljanja. 

'Zagrebačke priče. Toliko dobrih stvari iz svega ovoga možemo dobiti. Naravno, oni koji nisu spremni učiti čak ni iz ovoga ništa neće naučiti. Oni koji u sebi posjeduju imalo empatije vratit će se sebi, jedni drugima. Nakon potresa, stajao sam na sigurnom na Dubravkinom putu, razgovarao s grupom ljudi da bih nakon nekog vremena shvatio da sam konačno upoznao susjede iz prve kuće lijevo i prve kuće desno od svoje', rekao je i nastavio objašnjavati kojom je gestom Miroslav njega razniježio. 

Izvor: Instagram

'Već godinama, kada se rastajem s ljudima koje sretnem, pozdravljam ih pozdravom koji smo napustili jer je bio dio jednog bivšeg sistema koji nam nije bio mio, ali meni je taj pozdrav bio sve. Tako da, dragi moji gdje god da jeste - zdravo!  Miroslave, zdravo! ', poručio je glumac. Inače, dijelove snimke objavio je i na storyjima se se može razaznati kako mu Miroslav na njegovo pitanje objašnjava kako za njega nema mjesta u prihvatilištu sv. Ivan Zelina jer ne pripada Zagrebu, no 'da će se već nekako snaći'. Bez obzira na svoje nedaće, Miroslav nije zaboravio i pokoju dobru želju za društvo. 'I znaš što? Puno zdravlja ti želim', poručio je glumcu na rastanku.Najčitanije

Najnovije

loader