Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Madonna pisanjem online dnevnika otvorila dušu

Autor N.R.
Autor N.R.

'Nastavit ću se boriti'

Izvor: Profimedia

Dok svijetom hara pandemija COVID-19 virusa, mnoge domaće pa i svjetske zvijezde i dalje traže prave načine kako ispuniti dan i kratiti svo ovo vrijeme. Neki su ovu situaciju iskoristili za stvari za koje do sada nisu imali vremena. Pjevačica Madonna je odlučila društvene mreže iskoristiti za pisanje online dnevnika - snima video snimke dok na staroj pisaćoj mašini svoje misli pretapa u riječi. Uz to što uistinu dijeli sve što joj je u mislima, 61-godišnjakinja dijeli s obožavateljima listu umjetnika koji su utjecali na nju, sve što misli o koronavirusu, ali i obećanja da će se popraviti kao osoba i postati tolerantnija. 

DAN 1.

Prvi dan pisanja dnevnika započela je 17. ožujka, kada je predstavila ovaj projekt. Kako je i sama rekla, spremna je boriti se protiv spomenutog virusa, koji je uzeo već nekoliko života. 'Ja ću se nastaviti boriti, a ovim putem želim ispričati mnogo priča, priča koje će pomoći pokazati što je ljubav', kratko je ispričala prvog dana.

DAN 2. 

Drugog je dana ponovno objasnila zašto je započela ovaj dnevnik. 'Htjela sam se zbližiti s ljudima, ispričati svoje priče i čuti njihove, ali onda nas je sve zahvatila izolacija. I sama priznaje kako joj ova karantena jako teško pada. 'Nedostaju mi moji konji, sinovi', ispričala je vidno shrvana i zaključila: 'Nadajmo se da je sutra bolji dan'. 

DAN 3. 

Na samom početku priznaje da je toliko umorna, da jedva drži oči otvorene. 'Čini mi se da svaku minutu razmišljam o teškim odlukama, životnim promjenama, pitanjima života i smrti', započela je Madonna i zatim priznala da jako često razmišlja o tome kako su njezina djeca i kako se oni nose sa svime. U nastavku je otkrila da se osjeća kao da preživljava. 'Hrane lagano ponestaje i manje jedemo, što je možda i dobra stvar', govori ona i priznaje da je jako umorna zbog svega što ju je snašlo. 

DAN 4. 

Ovog se dana fokusirala na pozitivne misli. Podijelila je s obožavateljima koje umjetnike tijekom povijesti jako cijeni. Neki od njih su Pablo Picasso, Salvador Dali i ostali. 'Što bih ja bez umjetnosti', kratko je upitala i nastavila svoje misli. 'Ovaj virus će me učiniti još tolerantnijom osobom', priznala je uz šalicu čaja od limuna. Ono što joj uistinu nedostaje, kako govori, je mogućnost da govori pred publikom. 'Koliko vidim, 'publika' u mome domu nije toliko zainteresirana', nasmijala se i još jednom naglasila koliko joj nedostaju razgovoru s njezinim obožavateljima. 

DAN 5.

'Virus je stigao među meni drage ljude, i više nije samo statistika', započela je priznanjem da je situacija postala ozbiljnija. Zato je, kako kaže, glavna poruka toga dana je: 'Život je uistinu dragocijen'. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader