Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ana Ivanović jednim potezom spasila mnoge ljudske živote

Autor N.R.
Autor N.R.

Za nju samo riječi hvale

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih srpskih tenisačica Ana Ivanović ne prestaje oduševljavati. Kako pišu tamošnji mediji, ova 32-godišnjakinja upravo je učinila potez vrijedan divljenja. Naime, tijekom ovih teških vremena, Ana i nekolicina drugih organizacija, vratili su osmjehe na lica mnogih. S obzirom na to da se pandemija iz dana u dan širi, netko je morao nešto poduzeti. Ana je stoga zasukala rukave i uzela stvar u svoje ruke. Sudjelovala je u naručivanju velikog broja aparata od kojih zavise mnogi ljudski životi.

Ana je kao supruga, majka dvoje djece i dugogodišnja ambasadorica Unicefa, osjetila potrebu da pomogne onima kojima je to najpotrebnije. Sudjelovala je u nabavci 35 respiratora za državljane Srbije. Kako saznaje Kurir, nekada najbolja tenisačica svijeta je dala financijsku podršku, ali je i iskoristila kontakte, koji su joj pomogli u samoj nabavci spomenutih aparata. Uz nju, sudjelovalo je i nekoliko kompanija. Sve to urađeno je pod kapom Unicefa, čiji je Ana ambasador već godinama.

Iz izvora bliskih jednoj od kompanija koje su pomogle, spomenuti medij saznaje da je Ana učinila vrlo mnogo u ovoj hvalevrijednoj akciji. Uz respiratore, dio isporuke su i maske, zaštitna odjela, naočale i rukavice za zdravstvene radnike, koji diljem svijeta trenutno odrađuju lavovski posao. Upravo zbog ovoga, mnogi ljudi su joj jako zahvalni, jer smatraju da je ovime spasila brojne živote ugroženih ljudi.

Podsjetimo, Ana je nedavno i sama otkrila što misli o svemu što se događa. Ona i suprug BastianSchweinsteiger su naglasili kako je najbitnije čuvati sebe i svoje bližnje. 'Ostati na sigurnome sada svima mora postati prioritet. Odgovorni smo za sve starije i bolesne, stoga je bitno da pokušavamo usporiti širenje virusa. Čuvajte svoje zdravlje', dio je poruke koju su podijelili na društvenim mrežama.

Najčitanije

Najnovije

loader