Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Majka me naučila bulimiji, to smo radile zajedno'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Iskreno progovorila

Izvor: Profimedia

Američka glumica Laura Prepon, zvijezda serije 'Narančasta je nova crna', u svojoj knjizi 'Ti i ja, kao majke', otvoreno je progovorila o svojoj borbi s poremećajima u prehrani, točnije, bulimijom. Sve je, otkriva, počelo kada je imala 15 godina, a za svoju bolest okrivila je - majku, prenosi People.

'Majka me naučila o bulimiji. 

Sve je počelo kada sam imala 15 godina i trajalo je do kasnih dvadesetih

  Sve je počelo kada sam imala 15 godina i trajalo je do kasnih dvadesetih. Uvijek sam sebe vidjela kao snažnu ženu, ali to je postala ovisnost koja me potpuno 'paralizirala', priznala je ova 40-godišnjakinja. S 15 godina i visinom od 178 centimetara, prisjetila se, otišla je u modnu agenciju gdje su joj rekli da mora izgubiti 11 kilograma. 'Mama me svako jutro vagala i mjerila', rekla je Laura, koja je ubrzo pala na samo 47 kilograma.

'Tada mi je rekla da mogu pojesti tortu. Znala sam na što misli. 

To je bila stvar koju smo radile zajedno, naša tajna

  To je bila stvar koju smo radile zajedno, naša tajna. Ona je od bulimije oboljela na fakultetu i nakon što je skinula kilograme, upoznala je mog oca. Tako je izjednačila mršavost s uspjehom. Mislim da mi je samo željela pomoći, ali na svoj način', govori Laura, čija je majka oboljela od Alzheimerove bolesti te je trenutno u lošem stanju. 'Ne želim biti ljuta na nju, pogotovo sada kada ne znam koliko nam je vremena ostalo. Želim da posljednji trenuci budu dobri', zaključuje glumica.

Tagovi

loader