Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJEGOV ČUVAR TVRDI Michael Jackson znao je što će se dogoditi svijetu

Poduzimao i mjere opreza

 Izvor: Story

U razdoblju kada svijet potresa globalna pandemija, a zaštitne maske traženije su nego ikad, svjetskim je medijima počela kružiti teorija o tome kako je 'kralj popa', Michael Jackson, 'davnih dana' predvidio nastalu situaciju s koronavirusom. Naime, iako su mnogi ismijavali zaštitne maske s kojima se često pojavljivao, tvrdeći da je paničar, njegov dugogodišnji čuvar Matt Fides sada je otkrio kako je Michael shvaćao da postoji velika vjerojatnost da se u svijetu razvije virus poput koronavirusa.

 Izvor: Profimedia

Govoreći o širenju virusa koji svaki dan bilježi sve veći broj žrtava, 41-godišnji bivši čuvar ove zvijezde rekao je da je njegov bivši 'šef' predosjećao da će nas jednog dana zahvatiti globalna epidemija, zbog čega je, unatoč podsmjesima, poduzimao mjere opreza. 

Znao je da je prirodna katastrofa na vratima. Bio je svjestan toga i predviđao je da možemo biti 'izbrisani'

  'Znao je da je prirodna katastrofa na vratima. Bio je svjestan toga i predviđao je da možemo biti 'izbrisani' u svakom trenu. Da se virus može proširiti. U jednom je danu znao obići četiri zemlje i konstantno je bio u zrakoplovu s velikim brojem ljudi. Znao sam mu u šali reći da skine masku jer bi me sramotio', rekao je Matt pa otkrio i što mu je pjevač na to često odgovarao. 'Matt, ja se ne smijem razboljeti, ne smijem razočarati obožavatelje, imam zakazane koncerte. Na zemlji sam s razlogom. Ne smijem uništiti svoj glas, moram ostati zdrav. Ne znam koga ću sresti danas, ne znam što bih mogao prenijeti nekome', rekao je Matt pa dodao: 'Da je živ, danas bi nam svima poručio: 'Rekao sam vam''.

Magazin

Royals