Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zvijezde poručuju: Tu smo za vas jer #YourStoryMatters

Autor Story tim
Autor Story tim

Pokrenuli smo akciju kojom vas pozivamo: komunicirajte s nama na društvenim mrežama jer svaka nam je vaša priča važna, a mi vam, radeći iz naših domova, donosimo niz live koncerata, pregršt savjeta te priče iz domova slavnih koji pozivaju na solidarnost i odgovornost

Izvor: Privatni album

Iako svaki dan donosi novu neizvjesnost zbog koronavirusa, ujedno je i prilika da cijenimo bogatstvo zajedništva. Vjerujemo da je ključ sreće i wellbeinga u rukama svih nas. Ova nas situacija podsjeća na to da nikada ne smijemo zaboraviti koji su nam prioriteti, ali i koliko je važno biti čovjek.

Jelena Rozga Izvor: Privatni album

Stanje u državi obvezuje nas da radimo od kuće, ali unatoč tome, svakoga dana osluškujemo i pratimo puls naših čitatelja pa nam izolacija donosi još više kreativnih ideja u svim našim časopisima i na svim našim portalima. Pozivamo vas da podijelite s nama svoje vrijeme, razmišljanja i kreativnost svemira unutar vaša četiri zida.

Javljajte se, dijelite i komunicirajte s nama na društvenim mrežama jer svaka nam je vaša priča važna.

Preuzevši Storyjev službeni profil na Instagramu u petak, 20. ožujka, u 20 sati i održavši live koncert iz svojeg doma, frontmen grupe Vatra Ivan Dečak prvi je najavio kampanju #YourStoryMatters te pokazao da je svaka priča važna. U akciju su se uključile i druge poznate osobe.

Indira Levak Izvor: Privatni album

Tako Tony Cetinski poručuje: “Navodim ljude na pozitivu i kreativnost dok su u domovima. Da malo zaokupimo glave kreativnošću”, a Indira Levak ističe: “Dragi moji, život nas ne mazi ovih dana, ali to ne znači da trebamo izgubiti nadu i vjeru da će sve biti dobro! Cijeli je svijet zastao kako bi se obranio od virusa, a mislim da nikada nisu vladale veća solidarnost i briga za svaki život na Zemlji. Stanovnici Zagreba suočili su se i s potresom, živimo u neizvjesnosti, ali svakodnevno svjedočimo predanosti naših medicinskih djelatnika, vojske te velikom srcu volontera i navijačkih skupina koje pomažu potrebitima. Društvene mreže nikada nisu bile društveno osjetljivije i toliko pune ljubavi te pozitivnih poruka. Moram priznati da mi pomaže ta kolektivna terapija. Svi smo povezani, skinute su maske, filteri, osjeća se empatija i pozitiva u svakoj poruci, što daje nadu u bolje sutra koje, vjerujte mi, dolazi!”

Damir Kedžo Izvor: Privatni album

Seriju live koncerata kojima želimo povezati naše zvijezde i čitatelje, a svi koji ih prate mogu uživo komentirati, slati poruke i glazbene želje omiljenim izvođačima, nastavljamo ovog tjedna. Idući će nam svirati Sandi, a o točnom terminu koncerta obavijestit ćemo vas na našem webu i Instagramu. Nastupe za Storyjevu publiku potvrdili su i Damir Kedžo, Indira, Massimo, Saša Lozar te mnogi drugi. Uključite se i vi porukom na društvenim mrežama, vašom pričom, nastupom, čitanjem poezije, kuhanjem... Jer svaka vaša priča nam je važna.

Vaš Story

Najčitanije

Najnovije

loader