Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivica Kostelić: 'Sinovi su sestrama za dobrodošlicu napravili crteže'

Bivši skijaš otkrio detalje dolaska blizanki

 Izvor: Igor Kralj/PIXSELL

Prošli će petak zlatnim slovima ostati upisan u povijest obitelji Kostelić jer su dobili dvije nove članice. Kako je Story ekskluzivno doznao, Elin, supruga našeg trofejnog skijaša Ivice Kostelića, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela blizanke. - Sve je bilo u redu, porođaj je bio prirodan, bez carskog reza. No zbog trenutačnog stanja nisam mogao prisustvovati porođaju niti ih posjetiti u bolnici. To je bilo drukčije nego inače, ali tako je kako je - rekao nam je vrsni sportaš čije su supruga i djevojčice kući stigle prošle nedjelje, nakon što je Zagreb pogodio razorni potres.

Supruga je dobro. Bila je malo uplašena, ali to je normalno. Imala je sreću što su u tom trenutku kada je počela evakuacija bebe bile uz nju.

 Naime, Elin i blizanke bile su u zagrebačkoj bolnici koja se trebala evakuirati te je, kao i druge majke, kraće vrijeme čekala u dvorištu. Brzo je po njih došla Ivičina majka Marica, a onda je s obiteljskog imanja u Sobočanu pokraj Kloštar Ivanića stigao i sportaš. - Supruga je dobro. Bila je malo uplašena, ali to je normalno. Imala je sreću što su u tom trenutku kada je počela evakuacija bebe bile uz nju. Sigurno su se druge majke još više uplašile ako s njima nisu bila njihova djeca - govori 40-godišnjak koji nam je otkrio kako su njegovi stariji sinovi Ivano i Leon reagirali na vijest da su dobili sestrice.

Ivica Kostelić Izvor: Arhiva

 - Bili su veseli i napravili su im crteže - govori ponosni otac koji se sa svojom obitelji pridržava mjera izolacije tijekom pandemije koronavirusa. - Zajedno smo kod kuće već dva tjedna. Igram se sa sinovima i pokušavamo što više biti vani. Srećom, na selu smo i imamo priliku biti ispred kuće - rekao je najbolji skijaš Hrvatske svih vremena koji zasad ne otkriva imena blizanki. - Nismo još rekli nikome osim članovima obitelji. Saznat ćete - govori Ivica čija je ljubavna priča počela 2006. godine. Dvoje skijaša upoznalo se u Austriji, a kako su se odmah svidjeli jedno drugome, nisu prekinuli kontakt i uskoro su započeli ljubavnu vezu. Već idućeg ljeta Elin je s jednom od najpoznatijih svjetskih sportskih obitelji ljetovala na Mljetu, a koliko je velika podrška i strastvena navijačica svome odabraniku, pokazivala je na svim natjecanjima.

Ivica Kostelić, Elin Kostelić Izvor: Arhiva

Islanđanka se preselila u Lijepu Našu, cijelo vrijeme učila hrvatski jezik, a jednom je prigodom rekla da su joj nateži povratni glagoli. Njihova je veza cvjetala, kao i Ivičina karijera tijekom koje je osvojio Veliki kristalni globus u Svjetskom skijaškom kupu te četiri srebrne olimpijske medalje, a 2014. godine svoju su ljubav okrunili u zagrebačkoj crkvi Svetog Marka. Njegova sestra Janica tada je preuzela ulogu kume, a mjesecima poslije i tete, nakon što je Elin krajem listopada 2014. rodila sina Ivana. Dvije godine poslije život je dodatno uljepšalo rođenje malog Leona, a nakon što su mediji doznali da čekaju blizanke, Ivica je rekao da je trudnoća planirana i dodao da svoju djecu, kada je riječ o sportu, ni na što neće prisiljavati. - Trudim se ne biti neki bolesno ambiciozni roditelj koji će tjerati djecu da budu ono što sam ja zamislio da bi trebala biti. Sigurno ću ih usmjeravati prema sportu, a hoće li biti vrhunski sportaši, ovisit će o njihovim predispozicijama. Bio bih najsretniji da sa zadovoljstvom rade ono za što su se sami odlučili - prije nekoliko mjeseci rekao je Večernjem listu.

Magazin

Royals