Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Odlična franšiza u kojoj baš uživam'

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Sasvim iskreno

Izvor: Profimedia

Od prošlog tjedna na kanalu Fox Crime počela se emitirati serija ‘NCIS: New Orleans’, spin-off uspješnice ‘Navy CIS’, s radnjom u povijesnom New Orleansu, poznatom po nadimku The Big Easy. Napeta i uzbudljiva serija slijedi tim agenata mornaričke kriminalističke službe (NCIS) pod vodstvom specijalnog agenta Dwaynea Cassiusa Pridea, kojeg je utjelovio Scott Bakula. Iako je njegovo prezime poznato i u Hrvatskoj, Bakula ima češke korijene i ovo mu nije prva glavna uloga. No prvi se put bavi kriminalističkim problemima…

Scott Bakula Izvor: Profimedia


Story: Jeste li gledali seriju ‘NCIS’ prije nego što ste dobili ulogu?

Moja supruga, glumica Chelsea Field, glumila je davno u nekoliko epizoda. Pratim sve serije koje potpisuje Donald P. Bellisario, ali ne mogu reći da sam ‘NCIS’ često gledao. No znao sam da postoji, da je jako popularna i da je riječ o odličnoj franšizi. Posljednjih nekoliko godina taj je uspjeh još veći. Ludo.

Story: Kako je bilo snimati u New Orleansu?

Grad je odličan. Ljudi su jako otvoreni, gostoljubivi. Moj je lik nastao prema stvarnom časniku NCIS-a koji živi ondje pa nam se i on pridružio na setu kao savjetnik. Zove se D’wayne Swear i jedva je dočekao da nam pokaže New Orleans.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader