Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kontroverzni chef na udaru kritika: 'Ti si g***o od čovjeka'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Razočarao mnoge

Izvor: Instagram

Pandemija koronavirusa natjerala je vlasnike restorana i kafića diljem svijeta da zatvore svoja vrata, a isto je učinio i kontroverzni britanski chef Gordon Ramsay. Međutim, ovaj se 53-godišnjak našao na udaru kritika kada je zbog toga otpustio čak 500 svojih zaposlenika, piše Herald Scotland. 

Izvor: Profimedia

Naime, navedeni medij piše kako je on sazvao sastanak na kojem je osoblje obavijestio da ćenjihovi ugovori biti prekinuti, što je mnoge od njih ostavilo u suzama. Kasnije su, putem elektroničke pošte, obaviješteni da će im zarade biti isplaćene zaključno sa 17. travnjem, a otpušteni će navodno imati pravo na žalbu. 

Ovaj chef, čije se bogatstvo procjenjuje na više od 150 milijuna eura, naime, nije mogao garantirati radnicima da će se moći vratiti na posao nakon što kriva izazvana pandemijom prođe. Medijima se obratio njegov glasnogovornik koji je istaknuo da se Gordon ne ponaša nimalo drugačije od bilo kojeg drugog vlasnika ugostiteljskog objekta u Velikoj Britaniji i svijetu tijekom aktualne krize. Društvene mreže su nakon masovnih otkaza preplavile uvrede i negativni komentari na račun slavnog kuhara. 'Dali smo ti sve, a ti nam oduzimaš sigurnost kada nam je najpotrebnija. Ti si g***o od čovjek!, tek je jedan od njih. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader