Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prava istina o Meghaninoj trudnoći

Napokon se zna

 Izvor: Profimedia

Otkako su se prije nekoliko dana u javnosti pojavile informacije kako kraljevski par, 35-godišnji princ Harry i 38-godišnja Meghan Markle očekuju svoje drugo dijete, točno godinu dana otkako je na svijet stigao maleni Archie, strani mediji ne prestaju brujati o detaljima Meghanine trudnoće. Međutim, ako je vjerovati portalu Gossip Cop, spomenuti navodi nisu istiniti, a pravu istinu iznose u svom posljednjem članku.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

Naime, pozivajući se na članak OK! magazina iz prosinca prošle godine, u kojemu se već tada navodilo kako je vojvotkinja od Sussexa po drugi put trudna i to u četvrtom mjesecu trudnoće, Gossip Cop navodi kako je očito da ta informacija nije točna jer bi Meghan sada imala povelik trudnički trbuh jer bi bila u sedmom mjesecu trudnoće. Tome u prilog, tvrdi kako su i posljednji napisi o drugom djetetu koje uskoro stiže u kraljevsku obitelj također neistiniti navodeći i kako se nitko iz kraljevske obitelji nije oglasio o napisima o trudnoći.

meghan markle i princ harry Izvor: Profimedia

Također, spomenuti portal svoje navode potvrđuje i činjenicom kako je OK! magazin prošle godine, prije nego što je na svijet stigao maleni Archie, tvrdio kako će se dijete roditi u Americi, što je Gossip Cop i tada demantirao, a svoj demanti potvrdio činjenicom da se sin vojvode i vojvotkinje od Sussexa rodio u bolnici u Londonu.

Magazin

Royals