Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glazbenik napokon pokazao sina i mnogi sad misle da nije njegov

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

'Mama treba puno toga objasniti'

Izvor: Profimedia

Jedan od trenutno najpopularniji repera na svijetu, 33-godišnji Drake postao je otac dječaka prije više od dvije godine, ali njegovo lice nije pokazao na društvenim mrežama sve do sada. Iako je Drake tamnoput gotovo kao Arap, njegov prvorođenac Adonis koji je dobio ime po grčkom bogu ljepote ima plavu kovrčavu kosu i plavkasto-zelene oči. Drake se pohvalio zajedničkim fotografijama sa sinom i njegovom 30-godišnjom majkom Sophie Brussaux, a pokazao je i fotografiju svoje majke, Adonisove plavokose bake od koje je dječak zacijelo pokupio 'plave gene'.

 No njegovi pratitelji nisu bili baš sigurni da je dječak plav na baku. Pitalu su se je li siguran da je on zaista njegov otac. 'Dijete je preslatko, ali uopće ne izgleda kao Drake', kometirali su, 'ne sliči ni majci ni ocu. Ni najmanje', 'majka mora pojasniti neke stvari'. Drakea nisu dirali njihovi komentari. Bio je posebno inspiriran i uz fotografije je napisao nekoliko životnih savjeta Adonisu. 'Za tebe je sada najvažnije da se povežeš sa svojim unutarnjim svjetlom. To će ti otvoriti sve puteve. Vjeruj da imaš u sebi moć da to ostvariš, a za to se moraš povezati s ljudima i stvarima koje ti donose puno sreće', mudro je započeo glazbenik i filozofski dodao kako je potrebno i da zaroni duboko u sebe. Završio je s riječima: 'Volim te. Nedostaje mi moja prekrasna obitelj i prijatelji i ne mogu dočekati dan kada ćemo svi moći ponovno družiti. Dotad, molim te, drži tu svjetlost u sebi upaljenu'.

Izvor: Story

Podsjetimo, Drake i njegova partnerica nikada se nisu vjenčali. O njoj se ne zna puno osim da se rodila i odrasla u Francuskoj i da je bivša porno zvijezda koja je nastupala pod imenom Rosee Divine. Tog posla se ostavila i sada je etablirana umjetnica koja je već osvojila puno priznanja, a vodi i neprofitnu udrugu ArtsHelp koja pomaže umjetnicima da se probe iz anonimnosti u slavu. Navodno su se ona i Drake upoznali 2017. godine u Amsterdamu. Iako je reper, kad je saznao vijest da mu je dijete na putu, priznao da nije siguran da je njegovo, Adonisovi zlatni uvojci koje je naslijedio od bake bili su mu očito dovoljan dokaz da je on njegova krv. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader