Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OZDRAVIO Glumac otkrio: 'Borba sa koronavirusom ima jedan neočekivan dio'

Autor A.S.
Autor A.S.

Objasnio što je točno prolazio

Izvor: Instagram

Daniel Dae Kim, glumac najpoznatiji po ulozi u seriji 'Izgubljeni', objavio je kako je ozdravio od koronavirusa. Otkrio je to deset dana nakon što je saznao da je zaražen. Za magazin Sunday, 51-godišnji glumac otkrio je i kako bolest COVID-19 ima jedan korak koji nije očekivao, a to je naglo pogoršanje prije potpunog oporavka.

'Ova bolest je nešto što nisam nikada doživio. Prije završetka liječenja osjećao sam se potpuno zdravo i pomislio sam kako će sada moj imunosni sustav preuzeti stvar. Međutim, bio sam previše samouvjeren. Kada sam prestao s lijekovima, osjećao sam se jako slabo i umorno. Izgubio sam osjet mirisa i okusa', rekao je glumac koji je protiv koronavirusa uzimao mix lijekova uključujući i jedan koji liječi malariju.

'Dobra stvar je što zbog njih nisam više imao visoku tempereturu, no loša stvar je što se nisam osjećao dobro. Liječnici su mi objasnili kako su ovi simptomi povezani s nečime što se zove post-virusna upala tijekom koje se dijelovi tijela moraju oporaviti. Trajalo je to nekoliko dana, no rečeno mi je da može potrajati i nekoliko tjedana', iskren je Daniel koji je na posljednjem testu bio negativan na virus.  'Moj period izolacije je završio i pušten sam kući. Tako da, ako me vidite vani, ne morate bježati od mene', našalio se. 

Tagovi