Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Dragan Despot otvorio Facebook profil pa zamolio za pomoć

Autor N.R.
Autor N.R.

'Hvala svima koji su toliko hrabri i srčani'

Izvor: Story arhiva

Prije nešto više od tjedan dana, Zagreb je pogodio jak potres. S obzirom na to da su tada uništeni mnogi domovi, pomoć je uvijek dobro došla. Glumački i bračni par Anja Šovagović Despot i Dragan Despot su nažalost jedni od takvih obitelji. Naime, kako je Anja objavila na društvenim mrežama, izgubili su krov nad glavom jer je zgrada u kojoj su živjeli sa svoje dvoje djece jako oštećena, zbog čega se u isti ne mogu vratiti. Kako bi što prije sanirali štetu, Dragan je odlučio otvoriti Facebook profil i zatražiti pomoć. 

U jednoj od grupa koja je nastala brzo nakon potresa, 63-godišnjak je zatražio pomoć od sugrađana. 'Dragi grade, potres me naveo da se po prvi put u životu priključim društvenim mrežama. Molim informacije o ljudima koji bi mi mogli pomoći evakuirati neupotrebljivi stan i pokriti otvoreno krovište koje su uništili dimnjaci koji prijete pasti i vise nam iznad glave. S obzirom na to da se stan nalazi u dvorišnoj zgradi, pristup vatrogasnog vozila s dizalicom je neizvediv. HGSS (svaka im čast i kapa do poda) je pomogao koliko su mogli. Nužno bi bilo i poduprijeti stropove stana, označenog crvenom oznakom, kako ne bi pali. Da nije ovog virusa, ne sumnjam da bi svi priskočili u pomoć. Hvala svima koji su toliko hrabri i srčani da pomažu našem gradu. Dok je nas, bit će i Centra', napisao je na Facebooku, nakon čega je dobio hrpu savjeta. 

Podsjetimo, o ovom nesretnom događaju se prva oglasila Anja. 'Adio, dome jedini, doći ćemo sigurno opet, ne plačemo, samo smo malo pukli... i volimo najviše na svijetu', napisala je te otkrila i tko im je pružio pomoć i ponudio da žive u njihovom domu dok štetu ne poprave. 'Čekamo Krešu i partimo, od srca hvala Jerku i Đanki Rošinu, našim spasiteljima', napisala je tada, u nadi da će se uskoro vratiti u svoj dom. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader